Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Császár Vajk a gartaiak érdekeit képviseli

A kapuvári önkormányzat (Fidesz-KDNP) tagja úgy érzi, ebben a ciklusban erre meglesz a lehetősége. A korábbi években külsős pénzügyi bizottsági tagként belelátott a település közügyeibe, az elmúlt négy esztendőben pedig az ügyrendi és kommunikációs feladatokkal foglalkozott, a Győr megyei közgyűlésben pedig a területfejlesztési bizottságban fejtette ki tevékenységét. - Számomra ez egy tanulóidőszak, mert annak ellenére, hogy a minimális tapasztalatokat megszereztem, ez egészen más munka - fogalmazott a gartai városrész képviselője, aki szerint nem nőttek az önkormányzat lehetőségei az elmúlt hat hónapban. Császár Vajk fájlalja, hogy az év elején meghozott kötelező döntésekben olyan is szerepelt, amely “nem túl pozitív, és áremelésekről szól”, de a város működőképességének fenntartása érde-kében ezeket is meg kellett hozniuk. A nyilatkozó úgy véli, képviselőtársai figyelembe veszik az ötleteit és bevonják a döntés előkészítésbe, a bizottsági üléseken, valamint a frakció megbeszélésein szintén számításba veszik a véleményét.
Beküldés dátuma: 2011. 04. 20.

Kapcsolódó hírek

 • Járdák, utak felújítása Beleden

  Major Jenő szerint egy-egy felújítás kapcsán ritkábban esik szó arról, hogy a munkálatok ideje alatt is biztosítani kell az intézmények zavartalan működését, ami plusz feladatot jelent az önkormányzatnak.

További hírek

 • Járdák, utak felújítása Beleden

  Major Jenő szerint egy-egy felújítás kapcsán ritkábban esik szó arról, hogy a munkálatok ideje alatt is biztosítani kell az intézmények zavartalan működését, ami plusz feladatot jelent az önkormányzatnak.

 • Hagyományőrző programok a beledi óvodában

  Tavasztündérek, pillangók és hercegnők lepték el a beledi óvoda folyosóját a farsangi időszakban, ezenkívül kommandósok és különböző mesehősök népesítették be a csoportszobákat.

 • Rekord a X. Kapuvári Böllérmáj és Gasztronómiai Fesztiválon

  Tíz év kemény munkája kellett ahhoz, hogy országos szinten is jegyezzék a Kapuvári Böllérmáj és Gasztronómiai Fesztivált – értékelte Hámori György polgármester a rangos eseményt, melyen 92 csapat 175 étele és 116 süteménye versengett a 15 szakácsból és 6 cukrászból álló zsűri előtt.

 • Pályázati pénzből újult meg a beledi óvoda és bölcsőde

  Major Jenő a tavalyi közmeghallgatáson hosszan sorolta az elmúlt esztendőben végrehajtott önerős fejlesztéseket.

 • Hónap műtárgya a Rábaközi Muzeális Kiállítóhelyen

  A Rábaközi Muzeális Kiállítóhely idei első műtárgyát 2024. február első vasárnapjáig tekinthették meg az érdeklődők, február 5-étől pedig már indul is a következő bemutató.

DANUBIUS play