Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hirdetés

Csökkent a bűncselekmények száma az utóbbi időben

Az elmúlt fél évben nagy volt a forgalom a 83-as számú főúton, de szerencsére Tét térségében nem történt az átlagosnál több közlekedési baleset, melyek közül mindössze egy volt súlyos. Varga Péter úgy tapasztalta, hogy az állampolgárok többnyire betartják a szabályokat, de azért a rendőri jelenlét  sem árt néha.
Ugyancsak örvendetes, hogy a tavalyi évhez képest ötven százalékkal csökkent a bűcselekmények száma. A leggyakrabban  a vagyon elleni bűncselekmények miatt kellett nyomozást indítani – mondta a nemrég őrnagyi rendfokozatot kapott rendőr. Hozzátette: az esetek nagy részét a helyi lakosok követik el, de kisebb számban előfordulnak az ún. átutazó bűnözők. A lakosság biztonságérzetének fokozására és a bűncselekmények visszaszorítására a leghatásosabb a fokozott rendőri jelenlét.
– Minden feltétel adott ahhoz, hogy a szolgálatot teljes mellszélességgel el tudjuk látni – nyilatkozta az őrnagy. Továbbá elhangzott, hogy a rendőrőrsöt még ebben az évben bővíteni szeretnék.
A civil állampolgárok örömmel vették tudomásul a rendőrőrs létesítését, amit mára annyira megszoktak, hogy rendszeres a párbeszéd a felek között. Ezenkívül a téti rendőrőrs területén szinte valamennyi településen működik polgárőr egyesület, ami nagy mértékben hozzájárul az itt élők nyugalmához. Az önkéntesek és a rendőrök havonta egyszer, vagy akár többször is szerveznek közös járőrszolgálatot.
Beküldés dátuma: 2013. 10. 18.

Kapcsolódó hírek

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

További hírek

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

 • Felhőtlen gyermeknapi szórakozás Beleden

  – Nagyon jó érzés volt, amikor az intézmény előtti terület megtelt emberekkel, gyerekekkel, akik vidáman szórakoztak – mondta Rácz Árpádné Beledi Egyesített Szociális Központ idei gyermeknapjáról, amit eredetileg a pünkösdi fesztivállal egy időben szerettek volna megtartani, de a zsúfoltság, a programok torlódása miatt előrehozták egy héttel.

 • 20 éve alakult a kapuvári néptánciskola

  Csitei Gábor büszkén beszélt arról, hogy több olyan tapasztalt táncosuk van, aki öt-hat éves korában kezdte náluk a néptánctanulást és azóta is a felnőtt csapatot erősíti.

 • Biztonságos közlekedés Beled felújított útjain és a korszerű kerékpárutakon

  Ha elkészül valahol az úttest és kerékpárút, a helyzet is úgy kívánja, hogy a járdát is rendbe tegyék – nyilatkozta Major Jenő a Rábaközi Televíziónak.

 • Harmincadik jubileumához közeledik a Beledi Delta Testépítő Klub

  A Beledi Delta Testépítő Klub tagsága egyfajta íratlan szabályként fogalmazta meg, hogy már az elejétől fogva régi ismerősként fogadják a hozzájuk betérő sportolókat, legyen az teljesen kezdő vagy profi.

Hirdetés
DANUBIUS play