Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hirdetés

Csornai motorosok színesítik a szabadtéri fesztiválokat

Az idei bágyogszováti káposztafesztivál érdekes színfoltjai voltak a motorosok. A polgármester hívta meg a társaságot, akik másodízben vettek részt a falu rendezvényén.

A káposztafesztivál szervezői és a motorosok között talán annyi a hasonlóság, hogy időnként ők is igyekeznek összekovácsolni a társaságot egy-egy jó baráti beszélgetésre. A családi rendezvényen a gyerekek is szívesen kipróbálják a motorokat, természetesen felnőtt segítséggel, de nekik is élmény, ha felülhetnek a kétkerekűekre. 

Gombás László édesapja bágyogszováti, aki sajnos korán elhunyt, de fia szívesen ápolja gyökereit, ezért örömmel látogat a településre, ahol kezet foghat és szót válthat a régi ismerősökkel. A csornai motorosok klubját hivatalosan nem jegyezték be, a csapattagok ettől függetlenül összetartanak. Telefonon vagy interneten értesítik egymást, és szerveznek kisebb-nagyobb túrákat. – Az országhatáron kívülre is ellátogatunk, például Dunaszerdahelyre, Pozsonyba. Ha van szabadidőnk, útra kelünk – mesélte Gombás László. Hozzátette: A motorosok közösségében nem tesznek különbséget az alapján, hogy ki milyen teljesítményű és fajtájú járművel érkezik. A többség habitusának megfelelően választ motort. Aki megengedheti magának, magasabb kategóriába tartozó GoldWingot vásárol, de előfordul itt az egyszerűbb sportmotor vagy chopper is. A klubnak összetétele vegyes, vannak Csornáról elszármazott tagjai is, mint például a Kapuváron élő Szűcs János.

Beküldés dátuma: 2015. 08. 18.

További hírek

 • Nyílt szűrési és Egészségmegőrző nap Csornán

  Dr. Winiczai Zoltán szerint számtalan előnye van a lakossági szűrésnek, és aki részt vesz rajta, ezeket nagyon jól ismeri, de az sem elhanyagolható tény, hogy a jelentkezők bekerülnek abba a rendszerbe, mely alapján könnyebben beazonosítható lesz egy-egy betegségük a későbbiekben.

 • Bemutatkozott a beledi 1/a osztály

  Csóka Tibor Józsefné fiús anyukaként cseppet sem bánja, hogy többségben vannak az osztályában az erősebbik nem képviselői.

 • Az ausztriai Beleden jártak a belediek

  Szívélyes fogadtatásban volt része a beledi „Ezüstfenyő” Nyugdíjas Egyesület tagjainak a burgenlandi Bildein településen.

 • Mosolyvár Bölcsőde nyílt Csornán

  Csorna Város Önkormányzata közel 700 millió Ft vissza nem térítendő Európai Uniós és kormányzati támogatást nyert a Terület és Településfejlesztési Operatív Program keretében.

 • Az iskola a gyerekekért van, és az ő érdekeiket, fejlődésüket kell szolgálni

  A diákokkal és a felnőtt dolgozókkal együtt idén ősszel közel ezren kezdték meg a tanulmányaikat, illetve a munkát a kapuvári Páli Szent Vince Katolikus Gimnázium, Általános Iskola és Óvodában.

Hirdetés
DANUBIUS play