Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hirdetés

Dr. Vincze Eszter háziorvos-képviselő a lakosság szolgálatában

A családorvos létéből fakad, hogy napi kapcsolatba kerül az emberekkel, ezért ismeri ügyes-bajos dolgaikat. Dr. Vincze Eszter úgy véli, hogy a többi épviselőhöz képest – másik két testületbe jutott orvostársához hasonlóan – előnyben van, mert sokkal több információval rendelkezik a lakosságról, ezért hatékonyabban képviselheti érdekeiket.

Dr. Vincze Eszternek a 3-as számú választókerület lakói szavaztak bizalmat. A családorvos hivatásánál fogva jobban ismeri a körzetében élők általános gondjait. Ami a szűkebb körnek nehézséget okoz, az jelentheti a városrészek, illetve a települések leginkább megoldandó problémáit – vallja az orvos. Szerinte az embereknek a következő dolgok fájnak leginkább: az elavult útburkolatok, a töredezett járdák.
– Polgármesterünk az előző ciklusból maradt ránk – célzott a képviselő arra, hogy Hámori Györgyöt újból megválasztották, ami lényegesen megkönnyíti a költségvetés megtervezését, hiszen rutinos polgármesterről van szó.
Dr. Vincze Eszter a humán bizottságban kapott munkát, és kíváncsian várja, hogy milyen feladatokkal bízza meg őt a testület. A választópolgárok visszajelzéseit tekinti munkája fokmérőjének.

Beküldés dátuma: 2014. 11. 26.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Nyílt szűrési és Egészségmegőrző nap Csornán

  Dr. Winiczai Zoltán szerint számtalan előnye van a lakossági szűrésnek, és aki részt vesz rajta, ezeket nagyon jól ismeri, de az sem elhanyagolható tény, hogy a jelentkezők bekerülnek abba a rendszerbe, mely alapján könnyebben beazonosítható lesz egy-egy betegségük a későbbiekben.

 • Bemutatkozott a beledi 1/a osztály

  Csóka Tibor Józsefné fiús anyukaként cseppet sem bánja, hogy többségben vannak az osztályában az erősebbik nem képviselői.

 • Az ausztriai Beleden jártak a belediek

  Szívélyes fogadtatásban volt része a beledi „Ezüstfenyő” Nyugdíjas Egyesület tagjainak a burgenlandi Bildein településen.

 • Mosolyvár Bölcsőde nyílt Csornán

  Csorna Város Önkormányzata közel 700 millió Ft vissza nem térítendő Európai Uniós és kormányzati támogatást nyert a Terület és Településfejlesztési Operatív Program keretében.

 • Az iskola a gyerekekért van, és az ő érdekeiket, fejlődésüket kell szolgálni

  A diákokkal és a felnőtt dolgozókkal együtt idén ősszel közel ezren kezdték meg a tanulmányaikat, illetve a munkát a kapuvári Páli Szent Vince Katolikus Gimnázium, Általános Iskola és Óvodában.

Hirdetés
DANUBIUS play