Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Egyéves mérleg a képviselői munkáról

Varga András egy esztendeje tagja a kapuvári képviselő-testületnek, és tavaly nagypéntek napján állt először kameránk elé. – Nyugodt lelkiismerettel mondhatom, hogy amit akkor elterveztem, azt sikerült megvalósítani – jelentette ki a Fő téri felújítást és a parkok állapotát folyamatosan szemmel tartó képviselő. Hozzá is eljutottak azok az aggodalmaskodó hangok, amelyekkel a zöld területek csökkentése miatt reklamáltak a testületnél. Ezzel szemben a szakemberek azt tanácsolták, mindenki várja ki a végét, mert arányaiban nem csökken, sőt még több is lesz ezen területek aránya a városban. A képviselő szerint most, hogy éled a természet, valóban látszanak az ültetvények.
Varga András jó véleménnyel van a kapuvári képviselői munkáról, mert figyelembe veszik álláspontját. – Munkám során kizárólag a város érdekeit tartom szem előtt, de nem is kényszerültem arra, hogy pártpolitikai véleményt alkossak egy-egy döntéselőkészítés során – fogalmazott a „civilben” nyugdíjas köztisztviselő. Hozzátette: javaslatati rendre bekerülnek a bizottsági és testületi ülések témái közé. A megbeszélések előtt legalább egy hét áll a rendelkezésre, hogy a bizottsági tagok a szakemberekkel konzultáljanak. – Aki ismer, az tudja, hogy sportvénám van, ezen belül a labdarúgásért rajongok elsősorban, ezért öröm számomra, hogy a városi sportpályán komoly felújítási munkák indultak – beszélt a pályázati forrásból megkezdett beruházásról a képviselő. Sajnálja, hogy kevesebb összeg került a 2013-as költségvetésbe, de úgy véli, az intézmények működtetésére elgendő lesz. A kötelezően ellátandó feladatok kerültek az első helyre, és a fennmaradó pénzből kell megoldaniuk a többi kiadásokat, melyek idén jelentősen vissza lettek vágva. A közpénzzel takarékosan kell bánni – tette hozzá Varga András.
Beküldés dátuma: 2013. 04. 03.

Kapcsolódó hírek

 • Trianoni megemlékezés Csornán

  A Csornai Korona Polgári Együttműködési Egyesület, a Vitézi Rend és Csorna Város Önkormányzata megemlékezést tartott a Soproni úti Trianoni emlékműnél.

További hírek

 • Trianoni megemlékezés Csornán

  A Csornai Korona Polgári Együttműködési Egyesület, a Vitézi Rend és Csorna Város Önkormányzata megemlékezést tartott a Soproni úti Trianoni emlékműnél.

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

 • Felhőtlen gyermeknapi szórakozás Beleden

  – Nagyon jó érzés volt, amikor az intézmény előtti terület megtelt emberekkel, gyerekekkel, akik vidáman szórakoztak – mondta Rácz Árpádné Beledi Egyesített Szociális Központ idei gyermeknapjáról, amit eredetileg a pünkösdi fesztivállal egy időben szerettek volna megtartani, de a zsúfoltság, a programok torlódása miatt előrehozták egy héttel.

 • 20 éve alakult a kapuvári néptánciskola

  Csitei Gábor büszkén beszélt arról, hogy több olyan tapasztalt táncosuk van, aki öt-hat éves korában kezdte náluk a néptánctanulást és azóta is a felnőtt csapatot erősíti.

 • Biztonságos közlekedés Beled felújított útjain és a korszerű kerékpárutakon

  Ha elkészül valahol az úttest és kerékpárút, a helyzet is úgy kívánja, hogy a járdát is rendbe tegyék – nyilatkozta Major Jenő a Rábaközi Televíziónak.

Hirdetés
DANUBIUS play