Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hirdetés

Egyre többeket érdekel az íjászat

Csombók Imre örül annak, hogy egyre több településen ismerik fel a lehetőséget az íjászatban, mert falunapokra és egyéb rendezvényekre hívják őket szerte a Rábaközben, sőt, még a Szigetközből is volt érdeklődés. A főszervező arról tájékoztatott, hogy nemcsak a környékről, de az egész megyéből érkeztek versenyzők a jobaházi lovas- és íjászpályára. A melegedőben zsíros kenyér és forralt borral pótolhatták leadott energiájukat az íjászok. A piciktől a nagyobbakig mindenki kipróbálhatta ügyességét az évköszöntő tradicionális bajnokságon, mert gyermek, ifjúsági és felnőtt kategóriában hirdették meg az előzetes és helyszíni nevezést. A főszervező elmondta, hogy a Hanyi Táltoscsikók rendezésében lezajlott jobaházi íjászversenyen a találati pontszámok alapján alakult ki a résztvevők sorrendje: felnõtt férfi kategóriában  Kovács Zsolt   (Sopron), felnõtt nõi kategóriában Szakály Jánosné (Hegyeshalom)lett a legjobb, az ifjúságiak közül Kocsis Gergely (Hanyi Táltoscsikók)bizonyult a legügyesebbnek, a gyermek csoportból pedig Homor Ádám (Csorna) került ki győztesen. 
Kocsis Gergely civilben a csornai Széchenyi-iskola padjait koptatja, egyébként pedig a Hanyi Táltoscsikók Hagyományőrző Egyesület oszlopos tagja. Az ifjúsági kategória győztese azért kedveli az íjászatot, mert megnyugtató sport, és mindig nagyon jó társaság gyűlik össze a versenyeken.
Beküldés dátuma: 2011. 02. 02.

Kapcsolódó hírek

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

További hírek

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

 • Felhőtlen gyermeknapi szórakozás Beleden

  – Nagyon jó érzés volt, amikor az intézmény előtti terület megtelt emberekkel, gyerekekkel, akik vidáman szórakoztak – mondta Rácz Árpádné Beledi Egyesített Szociális Központ idei gyermeknapjáról, amit eredetileg a pünkösdi fesztivállal egy időben szerettek volna megtartani, de a zsúfoltság, a programok torlódása miatt előrehozták egy héttel.

 • 20 éve alakult a kapuvári néptánciskola

  Csitei Gábor büszkén beszélt arról, hogy több olyan tapasztalt táncosuk van, aki öt-hat éves korában kezdte náluk a néptánctanulást és azóta is a felnőtt csapatot erősíti.

 • Biztonságos közlekedés Beled felújított útjain és a korszerű kerékpárutakon

  Ha elkészül valahol az úttest és kerékpárút, a helyzet is úgy kívánja, hogy a járdát is rendbe tegyék – nyilatkozta Major Jenő a Rábaközi Televíziónak.

 • Harmincadik jubileumához közeledik a Beledi Delta Testépítő Klub

  A Beledi Delta Testépítő Klub tagsága egyfajta íratlan szabályként fogalmazta meg, hogy már az elejétől fogva régi ismerősként fogadják a hozzájuk betérő sportolókat, legyen az teljesen kezdő vagy profi.

Hirdetés
DANUBIUS play