Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Elbúcsúztatták a kapuvári katolikus iskola végzőseit

Az ünnep arra való, hogy felmérjük helyünket a világban, mely a vissza- és előretekintés ideje is. Biró Péter arra kérte a katolikus iskola végzőseit, hogy mondjanak köszönetet a Szentháromságos egy Istennek, valamint a szülőknek és a pedagógusoknak.

A gyerekek minden tanév végén kíváncsian várják a bizonyítványosztást, majd a szünidei programokat. – Számotokra azonban nemcsak a tanév zárul most le, hanem fiatal életetek egy szakasza is, amikor búcsút vesztek az általános iskolai tanulmányaitoktól, s talán egy kicsit a gyermekkorotoktól is.
– Kérlek benneteket, bármerre is visz utatok, ne hagyjatok fel a rendszeres imával, és vasárnap, valamint a kötelező ünnepeken a szentmiséken való részvétellel – tette hozzá az intézményvezető.
A kiváló tanulmányi munkáért és példamutató kötelesség teljesítéséért járó könyveket és okleveleket az osztályfőnökök már átadták. Kiváló tanulmányi eredményéért, tanulmányi versenyeken való sikeres szerepléséért, példamutató szorgalmáért, hitéletükért és közösségi munkájáért négy tanuló igazgatói dicséretben részesült: Bakodi Luca 8/b, Pap Balázs 8/b, Fodor Richárd 8/c, Szalai Gáspár 8/c.
Több éves kimagasló tevékenységéért, tanulmányi munkájáért, kiemelkedő hitéletéért Boldis Annamária (8/c) kapta a legrangosabb elismerést, a Páli Szent Vince-kisdíj és  Emlékplakettet.

Beküldés dátuma: 2023. 06. 26.

Kapcsolódó hírek

További hírek

DANUBIUS play