Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Emlékérem a Pannon-Víz munkatársának

Ma már a világ egyik legtermészetesebb dolgának tartjuk, hogy ha megnyitjuk a csapokat, tiszta ivóvíz folyik a poharunkba. Egyszerű rutin mozdulat, ezért bele sem gondolunk abba, hogy hányan fáradoznak azért, hogy a kutaktól a felhasználókig eljutó víz fogyasztható legyen. A Víz Világnapján a „vizes” szakemberek munkáját ismerték el.

Bognár Lajos, Pannon-Víz hálózatszerelője a víziközmű ágazatban Víz Világnapi Emlékérmet kapott a Magyar Víziközmű Szövetségtől a víziközmű szolgáltatásban végzett odaadó és eredményes tevékenységének elismeréséül. A szakember nagyon örül annak, hogy értékelik és megbecsülik a munkáját, különösen azért, hogy ilyen rangos díjjal jutalmazták. Az elismerést színvonalas rendezvény keretében adták át a Pesti Vigadóban.
Bognár Lajos 1981-ben érkezett a Pannon-Víz Zrt.-hez, és rögtön a fürdőüzemeltetéshez került. Ezt a munkát húsz évig végezte, a téli időszakban pedig hálózati szerelőként tevékenykedett egészen 2000-ig. Amikor a fürdőt magánkézbe adták, visszakerült az ivóvízhálózat-szerelési munkálatokhoz, 2011 óta pedig raktárosként tevékenykedik.
Kollégáival korábban is részt vett az országos szakmai versenyeken: 2012-ben Székesfehérvárról elhozták az első díjat, a Sopronban megrendezésre kerülő tavalyi megmérettetésen pedig a középmezőnyben végeztek.
A Pannon-Víznél dolgozó szakemberek elsődleges feladatuknak tekintik, hogy minél tökéletesebb kiszolgálásban részesüljenek a fogyasztók. A víz az egyik legalapvetőbb dolog az életünkben, nélküle megállna minden – fogalmazott Bognár Lajos.

Beküldés dátuma: 2019. 04. 08.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Krisztus Urunknak áldott születésén: Advent Kapuváron

  Elérkezett a várakozás ünnepének első vasárnapja, amikor országszerte meggyújtják az első gyertyát az adventi koszorún.

 • Garta névemlékművet avattak a templom védőszentje, Szent Katalin búcsúnapján

  Idén hármas évfordulót ünnepelnek Kapuváron: 360 éve alapították Gartát, 100 esztendővel ezelőtt egyesült a két önálló község Kapuvár és Garta; ezenkívül 15 éve hozták létre a Gartáért Alapítványt, ezért a Garta névemlékmű átadására szintén jeles napon, mégpedig a gartai templom védőszentjének ünnepnapján került sor.

 • Idősek napja Beleden

  A türelem, a kitartás és a hit átsegíti az embereket a nehézségeken – mondta Major Jenő a beledi idősek napi rendezvényen.

 • Berg50 - jubileumi rendezvénysorozat Kapuváron

  Jó emlékezést, jó erőgyűjtést kívánt a kapuvári Berg iskola közösségének Hámori György polgármester abból az alkalomból, hogy 140 éve indult a szakmai képzés a városban, továbbá 50 éve adták át az intézmény épületét és 20 tanévvel ezelőtt vette fel az iskola mai nevét.

 • Egyházközségi bál Csornán

  Kézfogással és rövid köszöntővel üdvözölték egymást a Csornai Jézus Szíve Plébánia idei családi báljának résztvevői.

Hirdetés
DANUBIUS play