Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Falunap Osliban

A bográcsban főtt ebédhezvalót is jó korán, már nyolc órakor feltették a tűzre: hal, vad és marhahúsból készült a harapnivaló. Miközben összeforrtak a különböző ízek, a látogatók a kapuvári mentősök bemutatóját tekinthették meg. A délelőtt meglehetősen sportosra sikeredett, ugyanis utcabajnokságot, 11-es rúgó versenyt és számtalan mozgással vegyített programokat szerveztek. A gyerekekre rengeteg elfoglaltság várt: arcfestés, lufihajtogatás és egyéb kicsiknek szánt műsorok. A fiatalok nemcsak szemlélőként vettek részt a falunapon: először az óvodások, majd az iskolások mutatták be produkciójukat. A Dunamocsról érkezett vendégek vidám dalos műsorral örvendeztették meg a helyieket. A repertoárt színesítette a Junior Mozgásstúdió, a Vitnyédi Énekes Lenke Hagyományőrző Néptáncegyüttes és az Osli Vadgesztenye Hagyományőrző Nyugdíjasklub előadása. Az osli származású Varga Zsófia szívből dalolt szülőfalujának, a veszkényi dalkörösök pedig este mutatták be produkciójukat. A kangoo jumps és a konga show profi táncosai különleges hangulatú koreográfiát mutattak be a színpadon. Húsz óra körül Szücs Ákos énekelt a publikumnak, majd Horváth András zenekarával kísért, reggelig tartó bál zárta a falunapi programokat.
Beküldés dátuma: 2013. 07. 31.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Krisztus Urunknak áldott születésén: Advent Kapuváron

  Elérkezett a várakozás ünnepének első vasárnapja, amikor országszerte meggyújtják az első gyertyát az adventi koszorún.

 • Garta névemlékművet avattak a templom védőszentje, Szent Katalin búcsúnapján

  Idén hármas évfordulót ünnepelnek Kapuváron: 360 éve alapították Gartát, 100 esztendővel ezelőtt egyesült a két önálló község Kapuvár és Garta; ezenkívül 15 éve hozták létre a Gartáért Alapítványt, ezért a Garta névemlékmű átadására szintén jeles napon, mégpedig a gartai templom védőszentjének ünnepnapján került sor.

 • Idősek napja Beleden

  A türelem, a kitartás és a hit átsegíti az embereket a nehézségeken – mondta Major Jenő a beledi idősek napi rendezvényen.

 • Berg50 - jubileumi rendezvénysorozat Kapuváron

  Jó emlékezést, jó erőgyűjtést kívánt a kapuvári Berg iskola közösségének Hámori György polgármester abból az alkalomból, hogy 140 éve indult a szakmai képzés a városban, továbbá 50 éve adták át az intézmény épületét és 20 tanévvel ezelőtt vette fel az iskola mai nevét.

 • Egyházközségi bál Csornán

  Kézfogással és rövid köszöntővel üdvözölték egymást a Csornai Jézus Szíve Plébánia idei családi báljának résztvevői.

Hirdetés
DANUBIUS play