Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

Fekvenyomó magyar bajnokság Beleden

Hetedik alkalommal rendezték meg az országos fekvenyomó bajnokságot Beleden, ahova az ország minden részéről érkeztek a versenyzők. Az elmúlt időszakban a masters, a felnőtt, az ifjúsági és a junior kategóriában mérték össze erejüket. Az októberi bajnokságon heten indultak Beled színeiben. Az edző szerint azért “csak”ennyien, mert mindenképpen figyelembe kell venni a várható eredményeket. – Indíthatnánk tizet, tizenkettőt is, de annak nem látom értelmét, hogy valaki felkészületlenül elinduljon – tette hozzá Eőry Jenő. Közölte, hogy a beledi résztvevők mindig bekerülnek az országos verseny az első öt helyezettje közé. November végén rendezik meg Budapesten az országos felnőtt  fekvenyomó versenyt, melyre intenzíven készülnek a klubtagok. A vezető már a nevezések alapján látja, hogy nagyon erős mezőny várható, de bízik a csapat tehetségében. A belediek remélhetőleg jó eredményeket érnek el a Szeghalomban megrendezésre kerülő ifi-junior fekvenyomó bajnokságon is.
Rónaszéki András, a Magyar Erőemelő Szövetség elnöke jól ismeri a rangos versenyeknek helyet adó beledi sportcsarnokot, ahol szerinte még akár nemzetközi bajnokságot is lehetne rendezni. A sporthoz a körülmények megfelelőek, talán csak a külföldi résztvevők elhelyezéséhez hiányzik a szállodai kapacitás, de valószínű, hogy nem reménytelen az elhelyezésük. A beledi rendezvényen az elnök főleg a bírókat és a legesélyesebb versenyzőket követte figyelemmel, mert arra számít, hogy többükkel találkozik a jövő májusi, Plzeñben megrendezésre kerülő ifjúsági és junior világbajnokságon. A Delta Testépítő Klub tagjai nagyon jó eredményeket értek el, különösen a múltban, de újra feltűntek az olyan fiatal tehetségek, akik Eőry Jenő vezetésével bekerülhetnek az erőemelő sport élvonalába – fogalmazott Rónaszéki András.
Kinek ajánlja a beledi Delta Testépítő Klub vezetője az edzéseket? Fiatalabbaknak, idősebbeknek, nőknek és férfiaknak vegyesen; de egyiküknek sem kötelező a versenyszerű sportolás, hanem saját egészségük megőrzése érdekében érdemes elkezdeni az erősítést, mely komplex életmódváltást jelenthet.
Beküldés dátuma: 2011. 11. 23.

Kapcsolódó hírek

További hírek

Hirdetés