Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

Felhőtlen gyermeknapi szórakozás Beleden

– Nagyon jó érzés volt, amikor az intézmény előtti terület megtelt emberekkel, gyerekekkel, akik vidáman szórakoztak – mondta Rácz Árpádné Beledi Egyesített Szociális Központ idei gyermeknapjáról, amit eredetileg a pünkösdi fesztivállal egy időben szerettek volna megtartani, de a zsúfoltság, a programok torlódása miatt előrehozták egy héttel.

A szervezők a rendezvény előtt még kicsit izgulnak, hisz akkor még nem tudják, hogy mekkora lesz az érdeklődés és mennyire nyeri el a célközönség tetszését – tette hozzá az intézményvezető. A város közösségi programjait akkor érdemes megszervezni, ha látszik az eredménye, és az emberek jól érzik magukat, ezért élményekkel gazdagodva térhetnek haza. Aki belevágott már valami hasonlóba, nagyon jól tudja, hogy hónapokkal korábban megkezdődnek az előkészületek. A rengeteg telefonálás, interneten való keresgélés, információgyűjtés mind-mind a munka része.
A szervezők lehetőségeit nagyban befolyásolja a rendelkezésre álló pénzösszeg, de ettől függetlenül a lehető legszínvonalasabb rendezvényt szeretnék megtartani minden évben.

A Beledi Egyesített Szociális Központ idei gyermeknapját a kollektíva közösen hozta létre, együtt ötleteltek, találták ki a programokat, Rácz Árpádné pedig gondoskodott az anyagiakat előteremtéséről.
Nagyon jó, ha a gyerekek kimozdulnak otthonról és félreteszik a laptopokat, telefonokat legalább erre az időszakra.
– Fontos, hogy minél több emberrel találkozzanak, többet mozogjanak és szokják a társaságot– fogalmazott az intézményvezető, aki megköszönte az egyik támogatónak, hogy idén is biztosította a jégkrémet a gyerekeknek. Ezenkívül bonbonnal, fánkkal és egyéb édességgel kedveskedtek a fiataloknak. A pattogatott kukoricát saját maguk készítették el és mindezekhez többféle ízű üdítőitalt kínáltak a résztvevőknek. Először járt Beleden a Dotto kisvonat, amellyel sikerült meglepni az érdeklődőket. Többféle téma és elfoglaltság szerint szervezték meg a játszóházat, és a különböző állomásokon a szociális központ munkatársai foglalkoztatták a gyerekeket.

Beküldés dátuma: 2023. 05. 26.

Kapcsolódó hírek

További hírek

Hirdetés