Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!

Felújították a CSSE klubépületét

Örömteli hírről számolt be nemrég a Csornai Sportegyesület elnöke: Ünnepélyes keretek közt átadták a felújított klubépületet. A korszerűsítésre nagyrészt TAO pályázati pénzből, kisebb részt pedig önkormányzati hozzájárulásból kerülhetett sor.

Családi János elmondta, hogy első körben szerettek volna alkalmazkodni az MLSZ által javasolt minimum követelményekhez: Két új játékvezetői öltözőt alakítottak ki a meglévő épületben, hiszen előfordulhat olyan helyzet, amikor egy időben két játékvezetői gárdának is szüksége van az öltözőre. A pályázat tartalmazta még a vizesblokkok felújítását, valamint az épület külső hőszegetelését. A CSSE elnökétől megtudtuk, hogy korábban már kicserélték a nyílászárókat, de nagyon hiányzott még a falak hungarocelles hőszigetelése, aminek előnyei már év eleje óta megmutatkoztak az idei fűtésszámlákon.
Családi János a beruházás kevésbé látványos, de rendkívül hasznos és hosszútávon kifizetődő fejlesztéseiről is beszélt: a felújított helyiségekben megtörtént a víz- és szennyvízvezetékek, valamint a villamoshálózat cseréje és új lámpabúrákat szereltek fel.
A TAO támogatás ugyan nem fedezte az épület többi helyiségének a rendbetételét, de az önkormányzat segítségével felújították az aulát, a két folyosót, a szertárt és a mosókonyhát is.
– Nem akarom elkiabálni, de beadtunk két TAO-s pályázatot további fejlesztésekre. Valószínű, hogy az egyik nyertes lesz, melynek részleteiről egy következő interjú alkalmával tudok majd beszámolni. Ez mindenképpen olyan fejlesztés lesz, amely nagyban segíti a sportolók tevékenységét – tette hozzá az elnök.

Beküldés dátuma: 2024. 05. 06.

Kapcsolódó hírek

További hírek