Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

Fidesz-KDNP többség a csornai képviselő-testületben

A Fidesz-KDNP jelöltjeinek elsöprő győzelmével végződött a 2014-es őszi helyhatósági választás Csornán. A nyolc megválasztott képviselő mellett kettőt az MSZP-DK, egy listás helyet pedig a Jobbik jelöltje szerezte meg. A polgármester személye hamar eldőlt, hiszen majdnem kettőezer-nyolcszázan tették le mellette a voksukat.

A választáson résztvevők közel hetven százaléka gondolta úgy, hogy dr. Bónáné dr. Németh Katalin vezesse a várost öt éven át.
– Mindenkinek nagyon köszönjük a felém, felénk áradó bizalmat. Mindannyian azon fogunk dolgozni, hogy ezen bizalomra, a csornaiak belénk vetett hitére rászolgáljunk. Az elmúlt időszakban rengetegen segítettek nekünk, és biztattak bennünket. Még egyszer köszönjük szépen – mondta dr. Bónáné dr. Németh Katalin. Az újonnan megválasztott polgármester pártállástól függetlenül kérte a képviselőktől, hogy Csorna fejlődését tartsák mindig szem előtt.
Kristófné Horváth Erzsébet szintén köszönetet mondott a választóknak az országos átlagot meghaladó részvételükért, valamint a baloldali összefogásra adott voksokért. Mivel célkitűzése, a „globális gondolkodás, sokszínű cselekvés”, nem nyerte el a többség tetszését, Dani Richárd javára lemondott listán megszerzett helyéről.
Horváth János Zoltánné listán elért mandátumát legjobb tudása szerint kívánja kamatoztatni. Az MSZP-DK képviselője támogatni fogja a város fejlődését szolgáló elképzeléseket, programokat. Testületi munkája során az egyének boldogulását állítja a középpontba, mert a kiegyensúlyozott ember szívesebben tesz a közösség javára.
Nagy-Liszkai Zsuzsanna számára a választás bebizonyította, hogy a Jobbik programalapú és konstruktív vitát kezdeményező üzenetei lassan eljutnak a társadalom minden részéhez. Külön köszönet jár a választóknak azért, hogy az igazi nemzeti oldal Csornán is le tudta tenni alapjait.

Beküldés dátuma: 2014. 10. 20.

Kapcsolódó hírek

További hírek

Hirdetés