Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

Filmkészítők nyári tábora

Három kreatív terület, az előadóművészet, a fotográfia és a filmkészítés alkotta a beledi nyári táborokat. Utóbbiről Tóth Nikoletta szakmai munkatárs számolt be televíziónknak.

Kéthetes nyári táborsorozatot indítottak Beledben a „FotóSzíniStúdió – Kreatív megoldások Beleden” című projekt keretében. Kameránkkal legutóbb a videósok munkáját mutattuk be.
Eőry Eszter idén ősszel már felső tagozatos lesz. A diáklány jót mosolyog családja körében egy-egy korábbi videofelvételen. A szakkörön megtanulta az alapvető kamerakezelési és szerkesztési technikákat. Kesik Mirella azért jelentkezett ebbe a nyári táborba, mert szerette volna elsajátítani a kamera használatát és a filmkészítést. Pintér Nikolett most fejezte be a hatodik osztályt. A tanuló a családi és az iskolai kirándulások alkalmával már használta a videokamerát, de a nyersanyag vágását a szakkörön próbálta először. Kőhalmi Árpád a videoszakkör legelején, iskolaidőben csatlakozott a csapathoz. A fiú már profi módon kezeli a kamerát, és kedvenc témaköre a tájak és épületek rögzítése. Szőcs Sándor a tavalyi nyári toboron is részt vett, tehát ő sem számít kezdőnek. A videozás és szerkesztés iránt érdeklődő fiatal kifejezetten élvezi ezt a fajta tevékenységet.

Beküldés dátuma: 2014. 07. 15.

Kapcsolódó hírek

További hírek

Hirdetés