Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

Házhelyi vigasságok Kapuváron

Kapuvár Város Fúvószenekarának előadásával vette kezdetét a Kapuvári Bográcsos Egyesület által szervezett idei „Házhelyi vigasságok”. A városrész megalakulásának 103. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen Nagy Cserpes Anna képviselő köszöntötte a település elöljáróit, valamint a rendezvényen megjelent díszvendégeket, érdeklődőket.


Hámori György a korábbi években is beszélt az akkor még csak tervben lévő, illetve épülő kapuvári bentlakásos idősek otthonáról. Ma viszont elmondhatta: Mindenki megelégedésére működik az intézmény, mely iránt akkora volt az érdeklődés, hogy szinte két nap után kitehették a megtelt táblát. Kériné Kuti Éva szakmailag felkészült, empatikus munkatársakat gyűjtött maga köré, ezért a polgármester abban bízik, hogy a későbbiekben is jó hírekkel szolgálhat az idősotthonról. Mivel a nyitás előtt nem tartottak nagy avatóünnepséget, Hámori György hivatalosan is átadta az intézményt a város lakosságának és az érdeklődőknek, a „Házhelyi vigasságon” megjelenteknek pedig jó szórakozást kívánt.
Dr. Hoffer Imre alpolgármester egy csokor virággal köszöntötte Berg Glóriát, az egykori kapuvári uradalom bérlőjének, báró Berg Gusztáv dédunokáját, majd Gulyás Vilmos, a Kapuvári Szent Anna-plébánia segédlelkésze áldását adta a házhelyi városrészen élőkre.
Minden korosztály megtalálta a neki leginkább tetsző zenés-táncos szórakoztató produkciót, továbbá légvár, körhinta és egyéb érdekes program várta a legkisebbeket.

Beküldés dátuma: 2023. 08. 08.

Kapcsolódó hírek

További hírek

Hirdetés