Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Ismertették a Vilmos Park Kft. idei üzleti tervét

A Vilmos Park Kft. új ügyvezetője a korábbitól merőben eltérő profilt szeretne kialakítani a városi tulajdonú cégnél. Kiss Gábor a februári képviselő-testületi ülésen ismertette a kft. 2015-ös üzleti tervét.

Kiss Gábor a Vilmos Park Kft. új típusú gaz-dálkodása révén több millió forint áfa nyereséget ígért a városnak a tavalyi évhez képest. A parkfenntartás elmon-dása szerint nagyon feszített lesz, de ebből kifolyólag is további pénzmaradványra számíthat a település.
Az ülésen elhangzott: csak olyan feladatokra fognak költeni, amilyenre feltétlenül szükség van.
– A Vilmos Park Kft. többlet feladatinak ellátására bruttó 15.240.000 Ft-ot biztosít az önkormányzat, amelyet az alábbiak-ban felsorolt tevékenységekre, fejlesztésekre tudunk fordítani: Fakivágások, gallyazások 1.250.000 Ft; játszóterek karbantar-tása 1.000.000 Ft; kültéri szemetesek, ill. padok pótlása 1.500.000 Ft; parkoló automaták karbantartása, javítása és új automata vásárlás 1.800.000 Ft; őszi fásítás 1.000.000 Ft; parkolók burko-latának javítása 3.500.000 Ft + 1 fő közterület felügyelő bér-költsége, illetve a részleges béremelések megvalósítása.
2015 januárjától a kft. dolgozói részére egységesen bruttó 96.000 Ft-ra történő Cafeteria emelés.
Tevékenységi körünk az önkormányzattól átvett ATEV kon-téner kezelésével, illetve állati tetemek eltakarításával bővült.
Technológiai fejlesztés 10.000.000 Ft + áfa értékben: használt teherautó, használt furgon, aggregátor, kompresszor, hiányzó kisgépek stb., fűnyíró traktorok, fűkaszák, sövényvágók vásárlása. A 15.240.000 Ft-ból pótolom azokat a hiányokat, ame-lyekre éveken keresztül nem adtak pénzt a városnál – hangsú-lyozta Kiss Gábor.

Beküldés dátuma: 2015. 03. 10.

Kapcsolódó hírek

 • Trianoni megemlékezés Csornán

  A Csornai Korona Polgári Együttműködési Egyesület, a Vitézi Rend és Csorna Város Önkormányzata megemlékezést tartott a Soproni úti Trianoni emlékműnél.

További hírek

 • Trianoni megemlékezés Csornán

  A Csornai Korona Polgári Együttműködési Egyesület, a Vitézi Rend és Csorna Város Önkormányzata megemlékezést tartott a Soproni úti Trianoni emlékműnél.

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

 • Felhőtlen gyermeknapi szórakozás Beleden

  – Nagyon jó érzés volt, amikor az intézmény előtti terület megtelt emberekkel, gyerekekkel, akik vidáman szórakoztak – mondta Rácz Árpádné Beledi Egyesített Szociális Központ idei gyermeknapjáról, amit eredetileg a pünkösdi fesztivállal egy időben szerettek volna megtartani, de a zsúfoltság, a programok torlódása miatt előrehozták egy héttel.

 • 20 éve alakult a kapuvári néptánciskola

  Csitei Gábor büszkén beszélt arról, hogy több olyan tapasztalt táncosuk van, aki öt-hat éves korában kezdte náluk a néptánctanulást és azóta is a felnőtt csapatot erősíti.

 • Biztonságos közlekedés Beled felújított útjain és a korszerű kerékpárutakon

  Ha elkészül valahol az úttest és kerékpárút, a helyzet is úgy kívánja, hogy a járdát is rendbe tegyék – nyilatkozta Major Jenő a Rábaközi Televíziónak.

Hirdetés
DANUBIUS play