Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hirdetés

Itt a farsang, áll a bál

A Csornán működő Kati ruhaszalon tulajdonosa régóta készít jelmezeket a farsangi idényre, és jó öt éve a ruhák széles választékát kínálja a szülőknek és a velük együtt ide látogató gyermekeknek. A konkrét elképzeléssel érkezők sem mennek haza üres kézzel, és ha még fotón is megmutatják a megálmodott ruházatot, a varrodában néhány nap alatt összeállítják az egyedi jelmezeket. A Hello Kitty figuráját kedvelő kicsik teljes egészében kedvencük „bőrébe” bújhatnak, mert a ruhához kiegészítőként a fejfedő is elkészült az idei szezonra. Nagy népszerűségnek örvend az „ördöglányok” jelmeze, s mivel épp kikölcsönözték, Szigeti Katalin ott jártunkkor nem tudta kameránk előtt megmutatni. Aranyhaj csodás öltözete mellé szőke paróka is tartozik, amit szintén szívesen viselnek a gyerekek. Hófehérke ruhája a mesevilágba varázsolja a kislányokat, a fiúk pedig Tini Ninja teknőcként jelenhetnek meg a bálon. Elmaradhatatlan szereplői a farsangi mulatságnak a menyasszonyok, a hastáncos lányok, a hercegnők és a katicabogarak. Idén a fiúk közül nagyon sokan szeretettek volna kisördöggé válni, így az ő kívánságuk is teljesült, de a pókember sem ment ki a divatból. A vadász és a tűzoltó mellett az állatjelmezek is közkedveltek, Zorró legendás alakja pedig karddal vonul fel a táncparkettra.
A Kati ruhaszalon kedvelt darabjai a különböző méretben és színben összeállított zsákfotelok, hiszen a felnőttek és a gyerekek egyaránt használják ezeket a különleges ülőalkalmatosságokat. A férfi-női és gyermekruhák méretvétel alapján készülnek, de sokan felkeresik a varrodát cipzárcsere és különböző átalakítások miatt is. A bőráruk, szőnyegek, bútorkárpitok tisztítása és javítása egyaránt keresett szolgáltatás.
Beküldés dátuma: 2013. 02. 13.

Kapcsolódó hírek

  • Beled apraja-nagyja részt vett az idei Márton-napon

    A szervezők alaposan felkészültek a 2023-ban megrendezett beledi Márton-napi mulatságra. Rácz Árpádné intézményvezető megköszönte a Beledi Egyesített Szociális Központ munkatársainak és a segítőiknek a rengeteg ötletet, valamint a rendezvény színvonalas lebonyolítását.

További hírek

Hirdetés
DANUBIUS play