Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Itt a farsang, áll a bál

A Csornán működő Kati ruhaszalon tulajdonosa régóta készít jelmezeket a farsangi idényre, és jó öt éve a ruhák széles választékát kínálja a szülőknek és a velük együtt ide látogató gyermekeknek. A konkrét elképzeléssel érkezők sem mennek haza üres kézzel, és ha még fotón is megmutatják a megálmodott ruházatot, a varrodában néhány nap alatt összeállítják az egyedi jelmezeket. A Hello Kitty figuráját kedvelő kicsik teljes egészében kedvencük „bőrébe” bújhatnak, mert a ruhához kiegészítőként a fejfedő is elkészült az idei szezonra. Nagy népszerűségnek örvend az „ördöglányok” jelmeze, s mivel épp kikölcsönözték, Szigeti Katalin ott jártunkkor nem tudta kameránk előtt megmutatni. Aranyhaj csodás öltözete mellé szőke paróka is tartozik, amit szintén szívesen viselnek a gyerekek. Hófehérke ruhája a mesevilágba varázsolja a kislányokat, a fiúk pedig Tini Ninja teknőcként jelenhetnek meg a bálon. Elmaradhatatlan szereplői a farsangi mulatságnak a menyasszonyok, a hastáncos lányok, a hercegnők és a katicabogarak. Idén a fiúk közül nagyon sokan szeretettek volna kisördöggé válni, így az ő kívánságuk is teljesült, de a pókember sem ment ki a divatból. A vadász és a tűzoltó mellett az állatjelmezek is közkedveltek, Zorró legendás alakja pedig karddal vonul fel a táncparkettra.
A Kati ruhaszalon kedvelt darabjai a különböző méretben és színben összeállított zsákfotelok, hiszen a felnőttek és a gyerekek egyaránt használják ezeket a különleges ülőalkalmatosságokat. A férfi-női és gyermekruhák méretvétel alapján készülnek, de sokan felkeresik a varrodát cipzárcsere és különböző átalakítások miatt is. A bőráruk, szőnyegek, bútorkárpitok tisztítása és javítása egyaránt keresett szolgáltatás.
Beküldés dátuma: 2013. 02. 13.

Kapcsolódó hírek

 • Trianoni megemlékezés Csornán

  A Csornai Korona Polgári Együttműködési Egyesület, a Vitézi Rend és Csorna Város Önkormányzata megemlékezést tartott a Soproni úti Trianoni emlékműnél.

További hírek

 • Trianoni megemlékezés Csornán

  A Csornai Korona Polgári Együttműködési Egyesület, a Vitézi Rend és Csorna Város Önkormányzata megemlékezést tartott a Soproni úti Trianoni emlékműnél.

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

 • Felhőtlen gyermeknapi szórakozás Beleden

  – Nagyon jó érzés volt, amikor az intézmény előtti terület megtelt emberekkel, gyerekekkel, akik vidáman szórakoztak – mondta Rácz Árpádné Beledi Egyesített Szociális Központ idei gyermeknapjáról, amit eredetileg a pünkösdi fesztivállal egy időben szerettek volna megtartani, de a zsúfoltság, a programok torlódása miatt előrehozták egy héttel.

 • 20 éve alakult a kapuvári néptánciskola

  Csitei Gábor büszkén beszélt arról, hogy több olyan tapasztalt táncosuk van, aki öt-hat éves korában kezdte náluk a néptánctanulást és azóta is a felnőtt csapatot erősíti.

 • Biztonságos közlekedés Beled felújított útjain és a korszerű kerékpárutakon

  Ha elkészül valahol az úttest és kerékpárút, a helyzet is úgy kívánja, hogy a járdát is rendbe tegyék – nyilatkozta Major Jenő a Rábaközi Televíziónak.

Hirdetés
DANUBIUS play