Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!

Jövőre a legjobbak lesznek!

A csornai Csukásban érettségizett, és a győri Apáczai Csere János Kar idegenforgalmi szakmenedzser szakán végzett Csóka Dániel színes egyéniség, mert szakirányultsága és szabadidős elfoglaltsága egyaránt sokrétűségéről tanúskodik. A soproni Nyugat-magyarországi Egyetem első évfolyamos faipari mérnök hallgatója szívesen áldozza idejét a horgászatnak, a motorozásnak, és nem utolsó sorban a testépítésnek. A huszonegy esztendős fiatal nyolcadikas kora óta hódol a sportnak, s négy éve intenzívebben. Kipróbálta az atlétikát, a futballt és a kézilabdát, de mint mondta, a kondizásnál ragadt le.
A Kárpát-medence magyarlakta településeinek részvételével rendezett virtusvetélkedőt a belediek komolyan veszik, ezért az eszközök egy részét maguk állítják elő. A felkészüléshez elengedhetetlen a közös gyakorlás, melyet Csóka Dániel szerint nem is olyan egyszerű megszervezni, mert sokan, sokfélével foglalkoznak, de a csapat kemény magját a beledi Delta Testépítő Klub tagjai alkotják. – Elsődleges célunk, hogy ne sérüljön meg senki, s mindamellett, hogy jól érezzük magunkat, a lehető legnagyobb teljesítményt produkáljuk a versenyeken – fogalmazott a testépítő. Az idei országos bajnokságon szintén olyan feladatok szerepeltek, amelyek igénybe vették a résztvevők erejét és fürgeségét, valamint kombináltan a gyorsaságot és az acélosságot. Az elődöntőhöz képest Perkátán újdonságot jelentett a 20 kilogrammos hordó megtartása, valamint az időre történő gátépítés. A férfiak versenyén a belediek a második helyen végeztek, melyet Csóka Dániel így értékelt: Maximálisan elégedett a fiúkkal, akiken látszott, hogy győzni szeretnének, és ezért meg is tettek minden tőlük telhetőt. A szoros megmérettetés utolsó napján rendezett váltószám döntötte el a rangsort: Beled a második helyre szorult, de a versenyzők egy cseppet sem csüggednek és várják az újabb vállalkozó szellemű résztvevőket a tizenegynéhány fős csapatba. – Jövőre biztosan elsők leszünk! – jelentette ki a hamarosan többdiplomás, hazai gyakorlat után külföldre kacsingató faipari mérnök jelölt.
Beküldés dátuma: -0001. 11. 30.

Kapcsolódó hírek

  • A trianoni békediktátum aláírására emlékeztek

    A kapuváriak folyamatosan példát mutatnak az összetartozásukról, legyen szó a családon, a szomszédságon belüli segítségnyújtásról, de elég egy magyar emberhez kötődő apró siker, jó hír is, hiszen az illető egy közülünk – hangsúlyozta Horváth László.

További hírek