Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Kapuvár megbízott rendőrkapitánya várakozással tekint új feladatai elé

Torma Tamás elsődleges célja a szinten tartás, de ahol lehetséges, az  eddigieknél is jobb eredményeket szeretne elérni munkatársaival.
A megyeszékhelyen élő megbízott rendőrkapitány tavaly kezdte meg munkáját Kapuváron.

Torma Tamásnak egyenes út vezetett a rendőrségre, hiszen kisgyermek kora óta vonzotta ez a hivatás, ezért amikor elérkezett a pályaválasztás ideje, nem volt kérdés számára, hogy milyen hivatást fog választani magának.
– Több mint tizenöt évet dolgoztam a bűnügyi szakterületen – hangsúlyozta a rendőr alezredes, aki először a Győri Rendőrkapitányságon volt nyomozó, majd a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi szolgálatára került. Az elmúlt öt évben a főkapitányság hivatalvezetői feladatait látta el.
A új kapuvári rendőrkapitány örömmel fogadta a kinevezést és várakozással tekint felelősségteljes megbízatása elé.
– Előző munkám során olyan szolgálati feladataim voltak, hogy már akkor ráláttam a Kapuvári Rendőrkapitányság életére, tevékenységére, sőt az állomány egy részét is megismerhettem az ideérkezésem előtt – fogalmazott Torma Tamás, aki a kapuváriak szakmai eredményességével is tisztában van.
– Személyi változást nem tervezek, de nyilvánvalóan át kell tekintenem az itteni munkafolyamatokat. Szeretném még jobban megismerni az embereket – mondta érdeklődésünkre a rendőr alezredes. Úgy véli, a kapitányság épülete struktúráját és felszereltségét tekintve is nagyon jó állapotban van. Kollégái igyekeznek megóvni a környezetüket, ezért a 2007-ben átadott kapitányságon egyelőre csak karbantartási feladatokat kell végrehajtaniuk. A szolgálat optimális ellátásához szükséges anyagi és technikai eszközöket a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság biztosítja számukra.
Torma Tamás úgy gondolja, hogy érdemes figyelemmel kísérni a technikai fejlődésben rejlő lehetőségeket, ezzel párhuzamosan szeretné minél jobban kihasználni a tudományos élet vívmányait.
A felszerelések korszerűsítése állandó téma a rendőrségen, ami központi beszerzésen keresztül valósulhat meg náluk. A megyei főkapitányság az igénybevételtől és az aktuális állapotokhoz igazodva gondoskodik a technikai eszközök pótlásáról. – Úgy gondolom, minden a rendelkezésünkre áll, hogy hatékonyan és eredményesen végezhessük a munkánkat.

Beküldés dátuma: 2021. 01. 07.

További hírek

 • Járdák, utak felújítása Beleden

  Major Jenő szerint egy-egy felújítás kapcsán ritkábban esik szó arról, hogy a munkálatok ideje alatt is biztosítani kell az intézmények zavartalan működését, ami plusz feladatot jelent az önkormányzatnak.

 • Hagyományőrző programok a beledi óvodában

  Tavasztündérek, pillangók és hercegnők lepték el a beledi óvoda folyosóját a farsangi időszakban, ezenkívül kommandósok és különböző mesehősök népesítették be a csoportszobákat.

 • Rekord a X. Kapuvári Böllérmáj és Gasztronómiai Fesztiválon

  Tíz év kemény munkája kellett ahhoz, hogy országos szinten is jegyezzék a Kapuvári Böllérmáj és Gasztronómiai Fesztivált – értékelte Hámori György polgármester a rangos eseményt, melyen 92 csapat 175 étele és 116 süteménye versengett a 15 szakácsból és 6 cukrászból álló zsűri előtt.

 • Pályázati pénzből újult meg a beledi óvoda és bölcsőde

  Major Jenő a tavalyi közmeghallgatáson hosszan sorolta az elmúlt esztendőben végrehajtott önerős fejlesztéseket.

 • Hónap műtárgya a Rábaközi Muzeális Kiállítóhelyen

  A Rábaközi Muzeális Kiállítóhely idei első műtárgyát 2024. február első vasárnapjáig tekinthették meg az érdeklődők, február 5-étől pedig már indul is a következő bemutató.

DANUBIUS play