Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

Kincsőt a pillanat varázsa ragadja meg

Kovács Kincső mobiltelefonjával kezdett fényképezni, majd annyira megtetszett neki a hobbi, hogy karácsonyra professzionálisabb gépet kért. A műfajon belül leginkább a makrofotózás érdekli, mert az ilyen képeken a kiszemelt részlet közeli, a környezete pedig homályos. A tanuló figyelmét a kisebb dolgok kiemelésére összpontosítja.
A beledi lány a fotózás technikáját egyik rokonától tanulja, s véletlenszerűen bukkan a témákra, mert bármi felkeltheti az érdeklődését, amikor a településen hosszabb sétára indul. Kincső a fényképezővel rögzített képeket feltölti a számítógépre, majd válogatás után lemezre írja. Az ötödikes diák hosszabb távon szeretne foglalkozni hobbijával, s nem kizárt, hogy komolyabban is beleássa magát a témába. Kovács Kincső másik kedvelt szabadidős tevékenysége a lakberendezés, ezért előszeretettel követi nyomon a kérdéskörrel foglalkozó televíziós műsorokat. Az iskolás úgy magyarázta, hogy gyönyörködteti a környezetből felé áramló kellemes összhatás. Ugyancsak alkotói képességeit kamatoztatta, amikor elkészítette első makettjét.
A beledi Kovács Kincső kerüli az egyhangúságot, hiszen  van szeme a szépre, ezért életében kiemelt szerepet játszanak a formák és a színek, valamint azok aránya, és egymásra hatása. Kíváncsian várjuk, hogy a gazdag képi világhoz  vonzódó lány megőrzi-e a szeméből sugárzó, harmóniát teremtő elhivatottságot. Kívánjuk, hogy ő és a művészet mindig jó barátságban legyen.
Beküldés dátuma: 2011. 04. 27.

Kapcsolódó hírek

További hírek