Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

Kipróbált jelölt indul a kapuvári polgármesteri tisztségért

Kapuvár polgármesterjelöltje amennyiben ismét elnyeri a többség bizalmát, a 2006-ban megkezdett munkát folytatná csapatával: élhető, fejlődő és pezsgő kisvárossá szeretnék alakítani Kapuvárt. Ezt a célt szolgálta az elmúlt időszak valamennyi beruházása és programja, de a későbbiekben is számít az országgyűlési képviselő, az önkormányzat és a lakosság támogatására.

2019 őszén ismét önkormányzati választások lesznek, ezért lassan nyilvánossá válnak, hogy kire, illetve kikre lehet majd szavazni a településeken. Nem titok, hogy a Fidesz-KDNP kapuvári polgármesterjelöltje Hámori György. Kapuvár jelenlegi vezetője megtiszteltetésnek veszi, hogy eddigi munkája alapján a politikai szervezetek egyhangú támogatását élvezi. A jelölt számára ugyancsak fontos, hogy Gyopáros Alpár is jóváhagyta az indulását, hiszen az országgyűlési képviselő az elmúlt időszakban számtalan alkalommal meggyőződhetett emberi és szakmai hozzáállásáról. A városvezető szerint nagyon jó alapokat adtak neki az iskolaigazgatóként eltöltött évek. Nehéz időszakként élte meg, amikor a teljes bezárás réme fenyegette a kapuvári kórházat, de sikerült ebből a reménytelennek tűnő helyzetből is kihozni a lehető legjobbat. Nyilván lehetetlen maradéktalanul kiküszöbölni a konfliktushelyzeteket, főleg, ha valaki csak a saját akaratát helyezi előtérbe a közösségi érdekekkel szemben. – Mindig a város érdekeit fogom nézni valamennyi döntésemben – mondta Hámori György, aki a jelölő pártok mellett minden bizonnyal a lakosság többségének támogatására is számíthat. Mióta nyilvánosságra került, hogy újrázni fog, személyesen és valamennyi elérhetőségén elmondják neki, mennyire örülnek a biztató folytatásnak.
Aki eltökélten halad a céljai felé, tudva azt, hogy a város érdekeit szolgáló tervekkel, elképzelésekkel rendelkezik, a rosszindulatú kritikus hangokat egy idő után elengedi a füle mellett – vélekedett Kapuvár polgármestere, aki a jó szándékú, pozitív hangvételű visszajelzéseket viszont előrevivőnek tartja, és ha bebizonyosodik a bíráló fél igaza, annak megfelelően módosítja korábbi elképzeléseit.

Beküldés dátuma: 2019. 07. 16.

Kapcsolódó hírek

További hírek

Hirdetés