Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hirdetés

Kiszámítható és stabil szakmai munkát tervez a szociális központ nemrég kinevezett vezetője

A Beledi Egyesített Szociális Központ új vezetője nemrégóta ismerkedik térségünkkel és az intézménnyel, ahol korábbi tapasztalatait is beépítve kíván minden szempontból helytállni. A feladatkör ismerős számára, mert korábban is szociális területen tevékenykedett.

Október 1-jétől új intézményvezetője van a Beledi Egyesített Szociális Központnak. A sátoraljai születésű Hernádiné Stefánkó Melinda Zsuzsanna hajdúböszörményi Varga István Pedagógiai Főiskola óvodapedagógus és szociálpedagógus szakán végzett, majd megszerezte a szociálpolitikusi oklevelet, 2013-ban pedig sikeresen szakvizsgát tett. A jelenleg Mihályiban élő szakember Bajáról költözött családjával a Rábaközbe. Tájegységünket egy kirándulás alkalmával fedezte fel, mert tudta, hogy az ország olyan frekventáltabb térségei közé tartozik, amely több lehetőséget tartogat a letelepülőknek.
– Nagyon jól érezzük magunkat a Rábaközben, Mihályi pedig kifejezetten nyugalmas, családias település – fogalmazott Hernádiné Stefánkó Melinda Zsuzsanna, aki vezetői pályázatában részletezte eddigi szakmai életútját. A szociális központhoz köthető összes feladatkört ismeri, hiszen korábban ilyen területeken tevékenykedett beosztottként, illetve vezetőként. A szolgáltatások széles spektrumát ellátó integrált intézményhez tartozik a gyermekvédelem és a szociális ellátás. A gyerekektől az idősekig szinte valamennyi korosztálynak segítenek az intézményben.
A szociális központ vezetője önálló, szakmailag felkészült és elhivatott munkatársakkal szeretne együtt dolgozni. Beledben olyan intézményi bázisra talált, amely jó munkatársi légkör kialakítására alkalmas. A szociálpedagógus minél előbb szeretne eljutni minden településre, hogy személyesen ismerkedjen az ott élő emberekkel, az önkormányzatok vezetőivel.
– A szociális munka akkor a legeredményesebb, ha a helyi igényekre, problémákra reagál, és a település lakóinak megelégedésére nyújt hatékony segítséget. A legutóbbi munkahelyemen gondozási központot vezettem, így az étkeztetés és az idősek nappali ellátása tartozott hozzá, de nem lehet kiemelni egy területet sem, mert a gyermekvédelem, a családok segítése, illetve mindazon ellátások, amelyeket a beledi intézmény biztosít, egyaránt fontos.

– Bízom benne, hogy megtaláljuk a közös hangot. Az előkészítő bizottság társulási ülést megelőző szakmai értékelésében nagyon jó véleményt fogalmazott meg. Az új vezetőt jómagam is alkalmasnak látom arra, hogy beilleszkedjen ebbe a közösségbe és folytassa azt a magas színvonalú munkát, ami mindig is jellemezte a Beledi Egyesített Szociális Központot – fejtette ki véleményét Major Jenő, Beled polgármestere.

Beküldés dátuma: 2016. 10. 11.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Nyílt szűrési és Egészségmegőrző nap Csornán

  Dr. Winiczai Zoltán szerint számtalan előnye van a lakossági szűrésnek, és aki részt vesz rajta, ezeket nagyon jól ismeri, de az sem elhanyagolható tény, hogy a jelentkezők bekerülnek abba a rendszerbe, mely alapján könnyebben beazonosítható lesz egy-egy betegségük a későbbiekben.

 • Bemutatkozott a beledi 1/a osztály

  Csóka Tibor Józsefné fiús anyukaként cseppet sem bánja, hogy többségben vannak az osztályában az erősebbik nem képviselői.

 • Az ausztriai Beleden jártak a belediek

  Szívélyes fogadtatásban volt része a beledi „Ezüstfenyő” Nyugdíjas Egyesület tagjainak a burgenlandi Bildein településen.

 • Mosolyvár Bölcsőde nyílt Csornán

  Csorna Város Önkormányzata közel 700 millió Ft vissza nem térítendő Európai Uniós és kormányzati támogatást nyert a Terület és Településfejlesztési Operatív Program keretében.

 • Az iskola a gyerekekért van, és az ő érdekeiket, fejlődésüket kell szolgálni

  A diákokkal és a felnőtt dolgozókkal együtt idén ősszel közel ezren kezdték meg a tanulmányaikat, illetve a munkát a kapuvári Páli Szent Vince Katolikus Gimnázium, Általános Iskola és Óvodában.

Hirdetés
DANUBIUS play