Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Köszönet az aggódásért, és azért, hogy a támaszaink voltak

A szépkorúakban sokkal inkább értéket és fontos erőforrást fedezhetünk fel, mert olyan tapasztalatok birtokában vannak, amellyekkel képesek voltak átvészelni a nehéz időszakokat is  – jelentette ki Bősze Kornél polgármester azon a rendezvényen, amelyet Bezi idősebb polgárainak köszöntésére szerveztek. Tudásukra manapság különösen szükség van – tette hozzá. Az idősek taníttatták, nevelték fel a jelen nemzedéket, akik pedig unokákkal örvendeztették meg a nagyszülőket. Az örömteli délutánon azokra is gondoltak, akik nem tudtak eljönni valamilyen okból. – Értünk dolgoztak, áldozatot vállaltak, hogy jobb életünk legyen, mint amilyen nekik megadatott. Köszönjük, hogy megtanították nekünk: az életben mindennek ára van, de bízzunk magunkban és az emberekben. Ha mindig többet teszünk, többé is válhatunk – hangzott a köszöntőben.
Lengyel Lajos polgármester az idősek ünnepén néhány érdekes statisztikai adatot osztott meg az egybegyűltekkel: Szilban 170-en töltötték be a 70.életévüket, s e korcsoportban a nők szinte még egyszer annyian vannak, mint az erősebbik nem tagjai. Szil legidősebb polgára 97 esztendős, de a jeles napon nem tudott megjelenni. Az egy évvel ezelőtt tartott nyugdíjasköszöntő óta 13-an érték el ezt a korhatárt, viszont 16-an távoztak el az élők sorából. A szépkorúak szili rendezvényét megtisztelte jelenlétével Pozsgai Balázs, a Győr-Moson-Sopron Megyei Pannon Nyugdíjas Szövetség elnöke, valamint a szlovákiai Újfalu polgármestere és több képviselője, bízva a testvértelepülési kapcsolat jövőbeni kialakításában.
Beküldés dátuma: 2011. 12. 21.

Kapcsolódó hírek

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

További hírek

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

 • Felhőtlen gyermeknapi szórakozás Beleden

  – Nagyon jó érzés volt, amikor az intézmény előtti terület megtelt emberekkel, gyerekekkel, akik vidáman szórakoztak – mondta Rácz Árpádné Beledi Egyesített Szociális Központ idei gyermeknapjáról, amit eredetileg a pünkösdi fesztivállal egy időben szerettek volna megtartani, de a zsúfoltság, a programok torlódása miatt előrehozták egy héttel.

 • 20 éve alakult a kapuvári néptánciskola

  Csitei Gábor büszkén beszélt arról, hogy több olyan tapasztalt táncosuk van, aki öt-hat éves korában kezdte náluk a néptánctanulást és azóta is a felnőtt csapatot erősíti.

 • Biztonságos közlekedés Beled felújított útjain és a korszerű kerékpárutakon

  Ha elkészül valahol az úttest és kerékpárút, a helyzet is úgy kívánja, hogy a járdát is rendbe tegyék – nyilatkozta Major Jenő a Rábaközi Televíziónak.

 • Harmincadik jubileumához közeledik a Beledi Delta Testépítő Klub

  A Beledi Delta Testépítő Klub tagsága egyfajta íratlan szabályként fogalmazta meg, hogy már az elejétől fogva régi ismerősként fogadják a hozzájuk betérő sportolókat, legyen az teljesen kezdő vagy profi.

Hirdetés
DANUBIUS play