Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

Közel negyven esztendő a köz szolgálatában

Az önkormányzat pénzügyeinek rendben tartása, könyvelésre való előkészítése felelősségteljes tevékenység. Molnár Józsefné több évtizedes tapasztalattal a háta mögött nagy rutinnal végzi az ezzel járó feladatokat. A gazdálkodási ügyintéző lelkiismeretes munkája elismeréseként nemrég megkapta a Csorna Szolgálatáért Díjat.

Molnár Józsefné 38 éve dolgozik a közszférában. Az elmúlt évtizedek alatt több területen is kamatoztatta szakismereteit. Korábbi tanulmányait a győri közgazdasági szakközépiskola pénzügyi tagozatának  államháztartási ügyintézői szakán végezte el, majd 2003-ban mérlegképes könyvelői képesítést szerzett. A győri Széchenyi István Egyetem közszolgálati szakirányát közgazdászként fejezte be.
Az önkormányzat pénzügyeivel foglalkozó szakember fő feladata a beérkező számlák utalásra és könyvelésre való előkészítése. A csornai polgármesteri hivatal gazdálkodási és intézményfelügyeleti osztályán dolgozó szakember a házon belül előforduló kisebb-nagyobb intrikákat nem érzékeli, mert jó kapcsolatban van munkatársaival.
– Ebben az évben változott a számviteli rendszer, ami sok plusz terhet ró ránk.  Az új számvitel mellett a számítástechnikai sajátosságokat is meg kellett tanulni – mondta a városháza munkatársa, aki több országos választáson is részt vett. A legutóbbi két alkalommal jegyzőkönyvvezetőként közreműködött
A csornai polgármesteri hivatal dolgozóját váratlanul érte, amikor megtudta, hogy felterjesztették a Csorna Szolgálatáért Díjra. Családja és kolléganői azóta is büszkén tekintenek rá. Hozzátartozói megértően viszonyulnak a feladatkörével járó nehézségekhez, a néha túlórákat is jelentő, költségvetés készítésének időszakában pedig késő estébe nyúló munkaidejéhez.
Molnár Józsefné tavaly megszerezte a  nők nyugdíjazásánál beszámításra kerülő 40 éves jogosultsági időt, de úgy tervezi, hogy néhány évig még marad. Gyerekei felnőttek ugyan, de még egyiküknek sincs saját családja, ezért szellemi képességeit inkább a munkahelyén hasznosítja.

Beküldés dátuma: 2014. 07. 28.

Kapcsolódó hírek

További hírek

Hirdetés