Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!

Labdarúgó utánpótlás-nevelés Csornán

A fiatal focisták igazi közösséget alkotva vesznek részt a bajnokságokon. Trénereik nemcsak az eredményességre helyezik a hangsúlyt, hanem embereket, sportolókat nevelnek.

Lőre Pál, az U10, 11-es korosztály edzője elmondta, hogy heti három edzést tart a gyerekeknek, akik a Bozsik-program keretében vesznek részt a csornai és Győr környéki fiataloknak szervezett mérkőzéseken.
A CSSE-ben focizó Kerékgyártó Dávid az U12-es és U13-as csoport utánpótlás korosztályának segíti az edzéseit, melyekre hetente négy-öt alkalommal kerítenek sort. A felnőttek csapatkapitánya foglalkozik a gyerekek egyéni képzésével is.

 


Nagy Szabolcs az U14 és U15-ös korosztály labdarúgó edzője. A bajnokságra heti négy-öt alkalommal készülnek. A fiúk az NB-II. észak-nyugati csoportjában szerepelnek. A testnevelő tanár örül annak, hogy a diákok az iskolai kereteken kívül is megmutatják, mennyire ügyesek. Marton Miklós tavaly nyáron került a csornai egyesülethez. Az edző szeretné elérni, hogy minél több fiatal folytassa pályafutását a felnőtt csapatban. Saját nevelésű játékosokkal akarja megalapozni a későbbi meccseket, hogy ne idegenből igazolt focistákkal érjenek el jobb eredményeket.

Beküldés dátuma: 2019. 02. 20.

Kapcsolódó hírek

További hírek