Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

Magasabb szintű tudással jobb minőségű munka végezhető

Aki csak autóból, rohanva szemléli a világot, nem veszi észre a részleteket – kezdte kicsit szokatlanul köszöntőjét dr. Winiczai Zoltán. Az igazgató a csornai Margit Kórházat ahhoz a kicsi, magányos madárhoz hasonlította, amelyet egyik természetjárása közben kapott lencsevégre. A hasznos tevékenységet folytató sárga billegető védettséget élvez. Remélhetőleg az egészségügyi intézmény is megkapja munkájához az őt megillető biztos hátteret, hiszen az itt dolgozók sok emberen segítenek. – Másfél milliárd forint pályázati összeget nyertünk eddig el. Most zárunk egy projektet, és folyamatban van további négy. Építkezni fogunk, s továbbra is hasznosak és védettek leszünk – mondta a főorvos.

A kórház dolgozói nem igazgatói ösztökélésre vettek részt a tanfolyamokon, hanem saját elhatározásból vállalták a plusz terheket.
Az Európai Unió által finanszírozott Komperenciafejlesztés és továbbképzések megvalósítása a Csornai Margit Kórházban TÁMOP-6.2.2/A-09/2-2010-0021 elnevezésű pályázatnak köszönhetően az intézmény több mint 25 millió forintot fordított az alkalmazottak tudásának fejlesztésére, valamint a regenerációra – derült ki Csapó Ernőné tájékoztatójából. A tanfolyamok hossza miatt menet közben módosították a 2012 augusztusára kiszabott záró határidőt. Mivel egyik képzőhely sem indított az elmúlt két évben  diabetológiai szakápolói oktatást, a nagyobb csúszások elkerülése végett fizioterápiás szakasszisztensi tanfolyamra iskolázták be az egyik ápolót, aki a légzésrehabilitációs osztályon hasznosíthatja ismereteit. Ketten magasabb szintű ápolói oklevelet szereztek, a gyógytornászok pedig a gerincbántalmakkal küzdő betegeken is segíthetnek. A projektmenedzser a tanulóknak és az oktatóknak is megköszönte, hogy részt vettek a tanfolyamokon.
Beküldés dátuma: 2013. 06. 19.

Kapcsolódó hírek

További hírek

Hirdetés