Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

Magyarország legszebb molett hölgye

– Nehéz volt visszafogni a könnyeimet, mert majdnem elsírtam magam – mondta a hazánkban első ízben – plus size hölgyek részére – megrendezett országos duci szépségverseny bágyogszováti győztese. Pongrácz Eszter valamennyi versenytársát szépnek látta.

A győri Krúdy Gyula Gimnázium egykori angol-olasz szakos diákja jelenleg a Széchenyi István Egyetemen kereskedelmet és marketinget tanul.
Miss Curvy Hungary Országos Molett Szépségverseny idei győztese nem készült tudatosan egyetlen szépségversenyre sem, de párja kifejezetten csinosnak látja, ezért vette a bátorságot és benevezett. Eszter lemaradt a győri válogatásról, így a fővárosban mérette meg magát. A lányok sminkjét profi szakemberek készítették el, a frizuráról mindenki maga gondoskodott. A zsűri előtti bemutatkozást és bevonulást rövid interjúk követték. A felkészülési időszakban járáspróbákat tartottak, majd begyakorolták a koreográfiát. A versenyzők elsőként hétköznapi ruhában mutatták meg bájaikat, ami után a legizgalmasabb rész, a fürdőruhás bemutató következett, majd estélyi ruhában lépkedtek az ítészek előtt. A ruhapróbákon összemelegedett hölgyek elhatározták, hogy megőrzik frissen szerzett ismeretségüket, és rendezvényeket fognak tartani a közeljövőben.

– Pár kiló súlyfelesleg senkit sem tesz boldogtalanná – jegyezte meg Eszter, aki szerint egyre inkább elfogadott a molett testalkat, sőt mintha kezdene divatossá válni. Természetesen számukra is fontos a testmozgás, valamint a helyes étkezés – tette hozzá a 18-tól 30 éves korig meghirdetett „Curvy” kategória hazai győztese. A bágyogszováti lány örömmel elfogadta a Beauty Fashion fotózásra, valamint a FEM3 Café beszélgetős műsorába szóló meghívást. Eszter további megkeresésekre számít a cégek részéről is, hiszen elképzelhető, hogy a teltebb hölgyeken látható ruhák kelendőbbek, mintha a vékonyabb modellek mutatnák be a divatos kollekciókat.

Beküldés dátuma: 2016. 05. 03.

További hírek

Hirdetés