Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Major Jenő a munkát elvégezte, ezért bízott benne, hogy újra megválasztják

Major Jenő számára komoly visszajelzés az október 13-i önkormányzati választás eredménye, hiszen elismerték az elmúlt öt évben végzett munkáját. A polgármester megköszönte a magas részvételt és a nagyarányú támogatást.

Major Jenő köszönetet mondott a választóknak azért, hogy megtisztelték bizalmukkal 2014-ben, majd a közösen töltött öt esztendőért, illetve a vasárnap lezajlott választáson való több mint nyolcvan százalékos támogatásért. Az újrázó polgármester családjának is megköszönte a sok-sok türelmet, melyet az elmúlt öt esztendőben tanúsítottak irányában. Major Jenő úgy véli, legalább a gyermekei is láthatják, hogy édesapjuk nem hiába töltött el annyi időt nélkülük.
A városvezetőt jó érzéssel töltötte el, hogy többen aggódtak a választás kimeneteléért, mert nem hittek a vetélytárs szerintük légből kapott ígéreteiben. A polgármester nem a kampánynak tudja be a magas támogatottságot, hanem az elmúlt öt esztendőben végzett munkának és az elért eredményeknek. A képviselő-testület tagjai az utolsó napig az aktív, építő tevékenységre fordították minden energiájukat. Nincs megállás, folytatni kell a megkezdett beruházásokat, mert valamennyit szeretnék befejezni a vállalat határidőig. – A vasárnapi választás eredménye további erőt, muníciót ad az előttünk álló öt esztendőhöz – fogalmazott Major Jenő.

Beküldés dátuma: 2019. 10. 16.

Kapcsolódó hírek

 • Járdák, utak felújítása Beleden

  Major Jenő szerint egy-egy felújítás kapcsán ritkábban esik szó arról, hogy a munkálatok ideje alatt is biztosítani kell az intézmények zavartalan működését, ami plusz feladatot jelent az önkormányzatnak.

További hírek

 • Járdák, utak felújítása Beleden

  Major Jenő szerint egy-egy felújítás kapcsán ritkábban esik szó arról, hogy a munkálatok ideje alatt is biztosítani kell az intézmények zavartalan működését, ami plusz feladatot jelent az önkormányzatnak.

 • Hagyományőrző programok a beledi óvodában

  Tavasztündérek, pillangók és hercegnők lepték el a beledi óvoda folyosóját a farsangi időszakban, ezenkívül kommandósok és különböző mesehősök népesítették be a csoportszobákat.

 • Rekord a X. Kapuvári Böllérmáj és Gasztronómiai Fesztiválon

  Tíz év kemény munkája kellett ahhoz, hogy országos szinten is jegyezzék a Kapuvári Böllérmáj és Gasztronómiai Fesztivált – értékelte Hámori György polgármester a rangos eseményt, melyen 92 csapat 175 étele és 116 süteménye versengett a 15 szakácsból és 6 cukrászból álló zsűri előtt.

 • Pályázati pénzből újult meg a beledi óvoda és bölcsőde

  Major Jenő a tavalyi közmeghallgatáson hosszan sorolta az elmúlt esztendőben végrehajtott önerős fejlesztéseket.

 • Hónap műtárgya a Rábaközi Muzeális Kiállítóhelyen

  A Rábaközi Muzeális Kiállítóhely idei első műtárgyát 2024. február első vasárnapjáig tekinthették meg az érdeklődők, február 5-étől pedig már indul is a következő bemutató.

DANUBIUS play