Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

Megkezdődött a tanítás

A 2012/2013-as tanévnyitó alkalmával a Pátzayban két, a Széchenyiben pedig egy pedagógus vehette át gyémántdiplomáját: Szakács Imréné, Fekete Gézáné és Huszár Gyuláné. A hatvan évvel ezelőtt államvizsgázott közel nyolcvan esztendős hölgyek jó egészségnek örvendenek. Módli Ágnes igazgatóhelyettes viszont elköszönt az intézménytől, és nyugdíjba vonulása alkalmából átvehette az Emberi Erőforrások Minisztériuma által adományozott Pedagógus Szolgálati Emlékérmet.
Annak ellenére, hogy a legtöbb iskola létszámgondokkal küzd, ez így a Kapuvár Térségi Általános Iskolára nem jellemző, mert ha a beiratkozottakat az összes intézményére bontják le, akkor  kiderül, a tavalyihoz képest nyolccal még többen is vannak. Az adatok azonban nem azt jelentik, hogy több kapuvári gyermek lenne, hanem az ausztriai munkavállalás reményében hazánk keleti részéről ideköltöző családok csemetéi gyarapítják az iskolások számát – mondta Horváth László igazgató.

Az ünnepségen a  felsőbb osztályosok virággal kedveskedtek az elsősöknek, akik „csodaceruzát” és emléklapot kaptak iskolakezdésük alkalmából.

Beküldés dátuma: 2012. 09. 12.

Kapcsolódó hírek

További hírek

Hirdetés