Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Megye szolgálatáért díj a közigazgatásban végzett munkáért

A kapuvári polgármesteri hivatal humán iroda vezetője pályafutását az intézmény elődjénél, a városi tanácsnál kezdte, így összesen harminc esztendeje dolgozik a közigazgatásban. Jelenlegi munkaköre széles területet érint, de az általa irányított apparátus fő tevékenysége a képviselő-testület munkájának előkészítése, rendeletek, határozatok törvényességi vizsgálata. Sáfrányné a kezdetektől részt vett az országgyűlési és a helyhatósági választások, valamint a népszavazások lebonyolításában. A 2007-es nagy hivatali átszervezéskor a hatósági ügyintézés, az ügyfelek kiszolgálása is az irodához került. - Ez nem egyszerű feladat a mostani jogszabályözönben, hiszen nagyon kevés felkészülési ideje marad az ügyintézőknek, mert a hatályba lépés és  a szabályok megjelenése között sokszor csak egy-két nap van - jelezte a nehézségeket az irodavezető, akinek szintén meg kellett alapoznia felelősségteljes munkakörét. A közgazdasági szakközépiskola után a pécsi egyetem állam- és jogtudományi karán szerzett doktori diplomát, majd megszerezte az ügyvédi és jogtanácsosi szakvizsgát.
- Meglepetésszerűen ért a díj, nagyon szépen köszönöm azoknak, akik engem javasoltak. Úgy gondolom, hogy az eddigi tevékenységem alapján találtak méltónak az elismerésre - vallott a kitüntetéssel kapcsolatban Sáfrányné dr. Kiss M. Rozália, aki nem sorolja önmagát a törtető karrieristák közé, s mindössze a következő vezérelte: “Az ember próbálja a munkáját lelkiismeretesen végezni.”
Beküldés dátuma: 2010. 08. 11.

Kapcsolódó hírek

 • Járdák, utak felújítása Beleden

  Major Jenő szerint egy-egy felújítás kapcsán ritkábban esik szó arról, hogy a munkálatok ideje alatt is biztosítani kell az intézmények zavartalan működését, ami plusz feladatot jelent az önkormányzatnak.

További hírek

 • Járdák, utak felújítása Beleden

  Major Jenő szerint egy-egy felújítás kapcsán ritkábban esik szó arról, hogy a munkálatok ideje alatt is biztosítani kell az intézmények zavartalan működését, ami plusz feladatot jelent az önkormányzatnak.

 • Hagyományőrző programok a beledi óvodában

  Tavasztündérek, pillangók és hercegnők lepték el a beledi óvoda folyosóját a farsangi időszakban, ezenkívül kommandósok és különböző mesehősök népesítették be a csoportszobákat.

 • Rekord a X. Kapuvári Böllérmáj és Gasztronómiai Fesztiválon

  Tíz év kemény munkája kellett ahhoz, hogy országos szinten is jegyezzék a Kapuvári Böllérmáj és Gasztronómiai Fesztivált – értékelte Hámori György polgármester a rangos eseményt, melyen 92 csapat 175 étele és 116 süteménye versengett a 15 szakácsból és 6 cukrászból álló zsűri előtt.

 • Pályázati pénzből újult meg a beledi óvoda és bölcsőde

  Major Jenő a tavalyi közmeghallgatáson hosszan sorolta az elmúlt esztendőben végrehajtott önerős fejlesztéseket.

 • Hónap műtárgya a Rábaközi Muzeális Kiállítóhelyen

  A Rábaközi Muzeális Kiállítóhely idei első műtárgyát 2024. február első vasárnapjáig tekinthették meg az érdeklődők, február 5-étől pedig már indul is a következő bemutató.

DANUBIUS play