Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

Megyünk tovább a megkezdett úton - nyilatkozta Hámori György

Hámori György munkával kezdete a 2019/2024-es önkormányzati ciklus első napját, hiszen rengeteg tennivaló vár az újonnan megalakuló képviselő-testületre. Kapuvár régi-új polgármestere nem az ismételt győzelmet tartja a legfelemelőbb dolognak, hanem hogy folytathatják a 2006-ban megkezdett városépítő munkát.

– Köszönjük mindazoknak, akik vették a fáradságot, és elmentek szavazni. Kapuváron elértük az ötven százalékos részvételi arányt, ami elég magasnak számít ebben a kategóriában – mondta Kapuvár újonnan megválasztott polgármestere. Hámori György hozzátette: Különösen köszönik azoknak a választópolgároknak, akik a Fidesz-KDNP jelöltjeire adták le voksaikat. Az ígérgetések helyett tények hangoztak el a kampányban. Tehették ezt, hiszen minden fejlesztésnek biztosított az anyagi háttere. A városvezetőnek megnyugtató, hogy be tudják fejezni a megkezdett projekteket.

A választás érdekes fejleménye, hogy a közös listát állító ellenzéki pártok egy-egy győri és Győr környéki jelöltet delegáltak a kapuvári képviselő-testületbe. A polgármester sajnálja, hogy a korábban a városért tisztességesen dolgozó baloldali emberek kiszorultak a politikai palettáról. Egyelőre nagy talány, hogy a Kapuvárhoz egyetlen szállal sem kötődő személyek miként fognak részt venni a helyhatósági munkában. Hámori György abban bízik, hogy nem politikai alapon fogják meghozni döntéseiket, hanem a város érdekében fognak tevékenykedni.

Beküldés dátuma: 2019. 10. 15.

Kapcsolódó hírek

További hírek