Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Mesekuckó a Széchenyiben

A csornai Széchenyi István Általános Iskola nemrég tartotta meg a „Mesekuckó” című délutáni foglalkozását, mely több éve hagyományosan visszatérő program az intézmény életében.

A tanító nénik szüleikkel együtt hívják meg az óvodás korú gyerekeket, akik a beiratkozás előtt játékos foglalkozásokon ismerkedhetnek az iskola életével. A segítők színes kendőket adtak a gyerekeknek, akik három csoportban, forgószínpad szerűen váltották a helyszíneket. A kicsik mesékkel, meseszereplőkkel, különböző dalokkal ismerkedhettek a tizenöt perces foglalkozásokon.

Pozsgainé Aller Krisztina miután köszöntötte a szülőket és a velük érkező leendő elsősöket, az iskola terveiről is beszélt. Március 20-án tavaszi játszóházba és szülői értekezletre várják az érdeklődőket. Ebből az alkalomból tartják meg a nagycsoportos óvodások számára meghirdetett „Ha volna egy varázsceruzám...” című rajzpályázat díjátadóját is. Az intézményegység-vezető helyettes elmondta, hogy az elsős tanító nénik bemutató óráit a beíratás időpontjához fogják igazítani, melynek pontos dátumáról tájékoztatják az érintetteket.

Beküldés dátuma: 2018. 03. 06.

Kapcsolódó hírek

 • Egyházközségi bál Csornán

  Kézfogással és rövid köszöntővel üdvözölték egymást a Csornai Jézus Szíve Plébánia idei családi báljának résztvevői.

További hírek

 • Krisztus Urunknak áldott születésén: Advent Kapuváron

  Elérkezett a várakozás ünnepének első vasárnapja, amikor országszerte meggyújtják az első gyertyát az adventi koszorún.

 • Garta névemlékművet avattak a templom védőszentje, Szent Katalin búcsúnapján

  Idén hármas évfordulót ünnepelnek Kapuváron: 360 éve alapították Gartát, 100 esztendővel ezelőtt egyesült a két önálló község Kapuvár és Garta; ezenkívül 15 éve hozták létre a Gartáért Alapítványt, ezért a Garta névemlékmű átadására szintén jeles napon, mégpedig a gartai templom védőszentjének ünnepnapján került sor.

 • Idősek napja Beleden

  A türelem, a kitartás és a hit átsegíti az embereket a nehézségeken – mondta Major Jenő a beledi idősek napi rendezvényen.

 • Berg50 - jubileumi rendezvénysorozat Kapuváron

  Jó emlékezést, jó erőgyűjtést kívánt a kapuvári Berg iskola közösségének Hámori György polgármester abból az alkalomból, hogy 140 éve indult a szakmai képzés a városban, továbbá 50 éve adták át az intézmény épületét és 20 tanévvel ezelőtt vette fel az iskola mai nevét.

 • Egyházközségi bál Csornán

  Kézfogással és rövid köszöntővel üdvözölték egymást a Csornai Jézus Szíve Plébánia idei családi báljának résztvevői.

Hirdetés
DANUBIUS play