Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Mindig a legjobb akart lenni

Interjúalanyunk a családi ház egyszemélyes garázsműhelyében kezdte a szakmát, s ahogy bővült a megrendelők köre, úgy növelte kapacitását, s megépítette a több jármű befogadására alkalmas műhelyt. Ötéves kitérő után tért vissza eredeti foglalkozásához, és szinte a nulláról indította újra vállalkozását.  A tulajdonos a profit egy részét mindig a fejlesztésre fordította, amely további munkát hozott számára. Megvásárolta és rendbe hozta a volt beledi Építőipari Ktsz. romos állapotban lévő  épületét, s kihasználva azt, hogy Kapuváron épp megszűnt az egyik műszaki vizsgáztatóhely, bejelentkezett a műszaki felügyeletnél. 2004 elején már fogadták a személygépkocsi, a motorkerékpár és a mezőgazdasági járművek tulajdonosait a beledi telephelyen. Addig-addig fejlődtek, míg ők maguk képezték az önálló vizsgabiztosokat, tehát nem külsősökkel látták el ezt a tevékenységet sem. A Gombás Autócentrum szakemberei évente két hetet töltenek továbbképzéssel, műszerparkjuk úgyszintén kifogástalan, ezért egyedülállóak a környéken. A helyi önkormányzat mindig megadta a jogi és építésügyi támogatást a cégnek, így nem véletlen, hogy Gombás úr úgy gondolja, érdemes vállalkozni Beleden. A kisebb-nagyobb hullámvölgyek persze őket sem kerülték el, de ha valamelyik ágazat gyengélkedett, a másik, épp beinduló szolgáltatás ezt kiegyensúlyozta. A tizenhét esztendeje virágzó tevékenység mindent magában foglal (műszaki vizsgáztatás, karosszériafényezés stb.), ami az autóhoz köthető, a tehergépjármű-részlegen pedig a kamionok javításával foglalkoznak, ezenkívül az összes járműkategóriába tartozó berendezés vizsgáztatását vállalják. Ez havi háromszáz-négyszáz  gépkocsit jelent . Az önkiszolgáló automata mosó a nap minden szakában várja az ügyfeleket. Gombás Lászlót a szakmai profizmus és a folyamatos továbblépés motiválja, sokoldalúságának pedig az autósok látják hasznát , mert egy sorban állással nála mindent elintézhetnek.
A beledi autócentrum vezetőjének másik szenvedélye szintén a járművekhez és a sebességhez kapcsolódik: saját építésű járgányával szeli a kilométereket. Elmondása szerint számára ez nem költséges hobbi, hiszen műhelyében minden feltétel adott. Az I.-es kategóriájú lincenccel rendelkező versenyző idén kicsit hanyagolta a futamokat, de tervei szerint 400 lóerős Audi Quattrojával  jövőre ismét képviseli a beledieket, Ádám fia pedig a másik S2-t fogja hajtani. A hétvégenként gyakran kiránduló család nem mond le a kikapcsolódásról, mert így kerek az életük.
Beküldés dátuma: 2011. 10. 12.

Kapcsolódó hírek

 • Trianoni megemlékezés Csornán

  A Csornai Korona Polgári Együttműködési Egyesület, a Vitézi Rend és Csorna Város Önkormányzata megemlékezést tartott a Soproni úti Trianoni emlékműnél.

További hírek

 • Trianoni megemlékezés Csornán

  A Csornai Korona Polgári Együttműködési Egyesület, a Vitézi Rend és Csorna Város Önkormányzata megemlékezést tartott a Soproni úti Trianoni emlékműnél.

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

 • Felhőtlen gyermeknapi szórakozás Beleden

  – Nagyon jó érzés volt, amikor az intézmény előtti terület megtelt emberekkel, gyerekekkel, akik vidáman szórakoztak – mondta Rácz Árpádné Beledi Egyesített Szociális Központ idei gyermeknapjáról, amit eredetileg a pünkösdi fesztivállal egy időben szerettek volna megtartani, de a zsúfoltság, a programok torlódása miatt előrehozták egy héttel.

 • 20 éve alakult a kapuvári néptánciskola

  Csitei Gábor büszkén beszélt arról, hogy több olyan tapasztalt táncosuk van, aki öt-hat éves korában kezdte náluk a néptánctanulást és azóta is a felnőtt csapatot erősíti.

 • Biztonságos közlekedés Beled felújított útjain és a korszerű kerékpárutakon

  Ha elkészül valahol az úttest és kerékpárút, a helyzet is úgy kívánja, hogy a járdát is rendbe tegyék – nyilatkozta Major Jenő a Rábaközi Televíziónak.

Hirdetés
DANUBIUS play