Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Mosolygó, boldog gyermekarcok a rendezvényen

Pallag Jánosné, a beledi ÁMK művelődésszervezője valamint  kollégái színes programokkal készültek a gyermeknapra, melynek szinte minden egyes percében történt valami érdekes, hiszen reggeltől egészen este nyolcig várták a kicsiket és a nagyokat. Délelőtt a „Mátyás király udvarában jártam” elnevezésű sportvetélkedőn korcsoportonként vettek részt az alsósok és a felsősök. Amíg az alsóbb osztályba járó diákok versenyeztek, a nagyobbak a művelődési házban megnézték az „Állati jó” bemutatót, és az azt követő Vad Magyarország című természetfilmet. A gyermeknap szervezője elégedett volt a részvétellel,  de úgy tűnik, hogy hasonlóan gondolták a szülők is, mert kapva az alkalmon, a kisebbeket is elhozták a rendezvényre. Barabás Zsuzsanna angol-német szakos tanár, mint a diákönkormányzat patronálója vett részt a gyermeknap szervezésében, amihez sok helyi cég ajánlotta fel a segítségét. A szülők szintén aktívan közreműködtek, és elvállalták az ebédkészítést.
Nagy Noel a hernyó formájú alagútban és az ugrálóvárban érezte magát a legjobban, de az erőemelők is tetszettek neki. Skultéty Karina nem igazán tudott különbséget tenni a játékok között, mert mindegyiket kedvelte valamiért, de talán a  sportvetélkedőn érezte magát a legjobban. Ha lehet fokozni, akkor Bognár Lili a délelőtti játékokon szórakozott a leginkább. Az ötödikes diák röviden így foglalta össze véleményét: nekem nagyon tetszik a gyereknap. Menyhárt Balázzsal, a Delta Testépítők versenyzőjével is találkoztunk a gyermeknapi rendezvényen. A sportoló fiatalember  egy éve jár a klubba, és kitartásának köszönhetően idén eljutott a világbajnokságra, ahol az előkelő negyedik helyen végzett. Kovács Attila, a belediek edzője is hozzászólt a Pilsenben tartott erőemelő megmérettetéshez, ahol mint öltöztető és gyúró vett részt. Szükség volt a szakismeretére, mert  nem lehet akárhogy ráadni a versenyzőre a speicális sportruházatot, mely ha kényelmes és segíti az erőkifejtést, nagyban meghatározhatja az eredményes szereplést. Eőry Jenő szerint az 1994 decemberében alakult klub elérte a célját, mert egészséges életmódra ösztönzik a beledi és környékbeli fiatalokat, valamint senior korosztály tagjait. A testépítők vezetője elmondta: Indulás óta folyamatosan számíthatnak az önkormányzat segítségére, a versenyzők pedig kitartó munkájuknak köszönhetően rendszeresen részt vesznek a legrangosabb országos megmérettetéseken, ahol a fekvenyomók Beled hírnevét öregbítve, elhozták a dobogós helyezéseket. Hogy kerültek az erős fiúk a gyermeknapra? Ha pezseg a város, akkor nekik is ott kell lenni, hiszen mindig a mozgás szeretetét hirdetik, s ebben személyes példájukkal járnak az élen.
Beküldés dátuma: 2012. 06. 13.

Kapcsolódó hírek

 • Garta névemlékművet avattak a templom védőszentje, Szent Katalin búcsúnapján

  Idén hármas évfordulót ünnepelnek Kapuváron: 360 éve alapították Gartát, 100 esztendővel ezelőtt egyesült a két önálló község Kapuvár és Garta; ezenkívül 15 éve hozták létre a Gartáért Alapítványt, ezért a Garta névemlékmű átadására szintén jeles napon, mégpedig a gartai templom védőszentjének ünnepnapján került sor.

További hírek

 • Garta névemlékművet avattak a templom védőszentje, Szent Katalin búcsúnapján

  Idén hármas évfordulót ünnepelnek Kapuváron: 360 éve alapították Gartát, 100 esztendővel ezelőtt egyesült a két önálló község Kapuvár és Garta; ezenkívül 15 éve hozták létre a Gartáért Alapítványt, ezért a Garta névemlékmű átadására szintén jeles napon, mégpedig a gartai templom védőszentjének ünnepnapján került sor.

 • Idősek napja Beleden

  A türelem, a kitartás és a hit átsegíti az embereket a nehézségeken – mondta Major Jenő a beledi idősek napi rendezvényen.

 • Berg50 - jubileumi rendezvénysorozat Kapuváron

  Jó emlékezést, jó erőgyűjtést kívánt a kapuvári Berg iskola közösségének Hámori György polgármester abból az alkalomból, hogy 140 éve indult a szakmai képzés a városban, továbbá 50 éve adták át az intézmény épületét és 20 tanévvel ezelőtt vette fel az iskola mai nevét.

 • Egyházközségi bál Csornán

  Kézfogással és rövid köszöntővel üdvözölték egymást a Csornai Jézus Szíve Plébánia idei családi báljának résztvevői.

 • Beled apraja-nagyja részt vett az idei Márton-napon

  A szervezők alaposan felkészültek a 2023-ban megrendezett beledi Márton-napi mulatságra. Rácz Árpádné intézményvezető megköszönte a Beledi Egyesített Szociális Központ munkatársainak és a segítőiknek a rengeteg ötletet, valamint a rendezvény színvonalas lebonyolítását.

Hirdetés
DANUBIUS play