Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hirdetés

Munkájukkal kivívták az elismerést

Licskai Lászlónak nagyon sokat jelent a kitüntetés. Hálásan köszönte családjának, valamint barátainak, hogy támogatták őt hosszú pályafutása alatt. Az egykori igazolt labdarúgó a ’80-as évek közepétől a Kapuvári Körzeti Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottságának tagjaként tevékenykedett, 1990-től pedig – kisebb megszakításokkal – a KSE munkatársa: korábban technikai vezetői, ügyvezető elnöki pozíciókat töltött be, jelenleg pedig szakosztályvezetőként veszi ki a részét a munkából. Mindig fontosnak tartotta a fiatal, elhivatott labdarúgók felkarolását. Az egyesületnél eltöltött több mint 20 éves tevékenységével hozzájárult a csapatok kiváló eredményeihez.A kapuvári képviselő-testület tagja a jövőben is szeretne részt venni a Kapuvári Sportegyesület szakmai munkájában.
A hivatásos szolgálatát 1991 decemberében megkezdő Kiss Zoltán rendőrkapitány rendészeti tagozaton belül megszerzett elismerését megtiszteltetésnek tekinti. A Kapuvári Rendőrkapitányság vezetője megköszönte a javaslattevőknek, hogy felterjesztették a rangos díjra, valamint a közgyűlés tagjainak a pozitív elbírálást. Kollégái több éve végzett precíz munkájukkal szintén hozzájárultak a megyei kitüntetéséhez, ezért nekik is hálával tartozik. Élettapasztalatát, kiváló parancsnoki adottságait, széles körű szakmai ismereteit munkatársai is elismerik. Felettesei elvárásainak hozzáértéssel, példamutató akaraterővel és emberséggel tesz eleget. Reméli, hogy megszolgálta a kiemelt figyelmet, s  az elvárások maximális betartása mellett ezután is igyekszik a jó eredményeket megtartására. Az önkormányzatokkal együttműködve számukra nagyon fontos a lakosság biztonságérzetének növelése úgy, hogy erősödjön az egyenruhásokba vetett bizalom.
Beküldés dátuma: 2013. 06. 19.

Kapcsolódó hírek

 • Nyílt szűrési és Egészségmegőrző nap Csornán

  Dr. Winiczai Zoltán szerint számtalan előnye van a lakossági szűrésnek, és aki részt vesz rajta, ezeket nagyon jól ismeri, de az sem elhanyagolható tény, hogy a jelentkezők bekerülnek abba a rendszerbe, mely alapján könnyebben beazonosítható lesz egy-egy betegségük a későbbiekben.

További hírek

 • Nyílt szűrési és Egészségmegőrző nap Csornán

  Dr. Winiczai Zoltán szerint számtalan előnye van a lakossági szűrésnek, és aki részt vesz rajta, ezeket nagyon jól ismeri, de az sem elhanyagolható tény, hogy a jelentkezők bekerülnek abba a rendszerbe, mely alapján könnyebben beazonosítható lesz egy-egy betegségük a későbbiekben.

 • Bemutatkozott a beledi 1/a osztály

  Csóka Tibor Józsefné fiús anyukaként cseppet sem bánja, hogy többségben vannak az osztályában az erősebbik nem képviselői.

 • Az ausztriai Beleden jártak a belediek

  Szívélyes fogadtatásban volt része a beledi „Ezüstfenyő” Nyugdíjas Egyesület tagjainak a burgenlandi Bildein településen.

 • Mosolyvár Bölcsőde nyílt Csornán

  Csorna Város Önkormányzata közel 700 millió Ft vissza nem térítendő Európai Uniós és kormányzati támogatást nyert a Terület és Településfejlesztési Operatív Program keretében.

 • Az iskola a gyerekekért van, és az ő érdekeiket, fejlődésüket kell szolgálni

  A diákokkal és a felnőtt dolgozókkal együtt idén ősszel közel ezren kezdték meg a tanulmányaikat, illetve a munkát a kapuvári Páli Szent Vince Katolikus Gimnázium, Általános Iskola és Óvodában.

Hirdetés
DANUBIUS play