Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

Nagy gólok és kapások, egyelőre ezek motiválják a széchenyis diákot

A jobb szélső csatár szeretne bekerülni a válogatottba, a heti három edzésen pedig erőnléti és technikai képességeit fejleszti. Szüksége is van mindkettőre, hiszen csapata rendszeresen benevez a megyei bajnokságokra, és részt vesznek a szlovákiai és ausztriai tornákon is. András szerint ezek a rangadók szervezetten zajlanak, és jobbnál jobb csapatok fociznak egymással. A 2009-es, Fonyódligeten rendezett négynapos országos versenyen a kapuvári futballisták harmadik helyezést értek el. A kapuvári iskolás a sportrelikviákon kívül előszeretettel gyűjti a horgászfelszereléseket is. Apukája ismertette meg a hobbival, de néha édesanyjával megy ki pecázni. Andris eddigi rekordja egy 14 kilogrammos tokhal és egy majdnem ugyanekkora súlyú ponty. Az időjárás nem mindig kegyes hozzájuk, mert néha nagyon fúj a szél, de a tanuló ettől függetlenül szeret a szabadban tartózkodni. András nemrég komoly horgászcuccot kapott, amellyel akár pontyot és amúrt is foghat.
A bojlis bot ráadásul nem olcsó mulatság, ezért nagyon meg kell becsülnie, de beszélgetőtársunk egyelőre úgysem vágyik többre. A fiú gyűjteményében  csukázásra alkalmas gumihalak is megtalálhatók. Nem minden horgász szereti a halat, mármint megenni, de a hatodikas széchenyis tanuló azok közé tartozik, akik szívesen elfogyasztják a kifogott pikkelyest, de Zentai András a legtöbbször megkegyelmez áldozatának, és visszaengedi a tóba.
Mit szeretne még kipróbálni a kapuvári hobbista? A tengeren nagy halakat kifogni - árulta el óhaját András. Beküldés dátuma: 2010. 11. 17.

Kapcsolódó hírek

További hírek