Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

Naprakész gyógyszerellátást szeretnének

Televíziónk idén év elején már foglalkozott a beledi patikával, mert korábban sok panasz érkezett a nyitva tartásra és az ellátásra egyaránt. A gyógyszertár hétfőtől péntekig, reggel nyolctól délután négy óráig várja a vásárlókat. Dr. Antal József és felesége még ebédszünetet sem tartanak, tehát folyamatos az ellátás.
Az év elején bemutatkozó  háromgyermekes házaspár hosszú távú beledi tartózkodást tervezett, nem kizárva az itteni letelepedést.  Egyelőre minden nap Veszprém és Beled között ingáznak, mert kisebbik gyermekük érettségijétől tették függővé a költözést. Amennyiben ő is kirepül a családi fészekből, a férj és a feleség élni fog a beledi vagy a mihályi polgármesteri hivatal által felajánlott lakhatással.
Mindenképpen fejlődés, hogy naponta kétszer fordul meg náluk az áruszállító jármű. Utóbbi azt jelenti, hogy a délelőtt fél tizenegyig leadott rendeléseket – ha csak nem országos hiánycikk – már aznap teljesítik. Antal urat az is megnyugtatja, hogy a tiszti főgyógyszerészi ellenőrzés során nem tapasztaltak hiányosságokat, és a betegek is elégedettségüknek adnak hangot nap mint nap.
Dr. Antal József megjegyezte:  feladatuk nem egyszerű, hiszen a jelenlegi magyarországi gyógyszer-felírási szokások nem minden szempontból előnyösek. Gyakran olyan patikaszert kell beszerezniük, amilyennel eddig nem találkoztak, ezenkívül meg vannak a slágertermékek. A beledi patikus összegzésül elmondta: minél ritkábban szeretné feltenni a betegeknek a következő kérdést: Holnapra jó lesz?
Beküldés dátuma: 2013. 10. 04.

Kapcsolódó hírek

További hírek

Hirdetés