Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hirdetés

Naprakész gyógyszerellátást szeretnének

Televíziónk idén év elején már foglalkozott a beledi patikával, mert korábban sok panasz érkezett a nyitva tartásra és az ellátásra egyaránt. A gyógyszertár hétfőtől péntekig, reggel nyolctól délután négy óráig várja a vásárlókat. Dr. Antal József és felesége még ebédszünetet sem tartanak, tehát folyamatos az ellátás.
Az év elején bemutatkozó  háromgyermekes házaspár hosszú távú beledi tartózkodást tervezett, nem kizárva az itteni letelepedést.  Egyelőre minden nap Veszprém és Beled között ingáznak, mert kisebbik gyermekük érettségijétől tették függővé a költözést. Amennyiben ő is kirepül a családi fészekből, a férj és a feleség élni fog a beledi vagy a mihályi polgármesteri hivatal által felajánlott lakhatással.
Mindenképpen fejlődés, hogy naponta kétszer fordul meg náluk az áruszállító jármű. Utóbbi azt jelenti, hogy a délelőtt fél tizenegyig leadott rendeléseket – ha csak nem országos hiánycikk – már aznap teljesítik. Antal urat az is megnyugtatja, hogy a tiszti főgyógyszerészi ellenőrzés során nem tapasztaltak hiányosságokat, és a betegek is elégedettségüknek adnak hangot nap mint nap.
Dr. Antal József megjegyezte:  feladatuk nem egyszerű, hiszen a jelenlegi magyarországi gyógyszer-felírási szokások nem minden szempontból előnyösek. Gyakran olyan patikaszert kell beszerezniük, amilyennel eddig nem találkoztak, ezenkívül meg vannak a slágertermékek. A beledi patikus összegzésül elmondta: minél ritkábban szeretné feltenni a betegeknek a következő kérdést: Holnapra jó lesz?
Beküldés dátuma: 2013. 10. 04.

Kapcsolódó hírek

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

További hírek

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

 • Felhőtlen gyermeknapi szórakozás Beleden

  – Nagyon jó érzés volt, amikor az intézmény előtti terület megtelt emberekkel, gyerekekkel, akik vidáman szórakoztak – mondta Rácz Árpádné Beledi Egyesített Szociális Központ idei gyermeknapjáról, amit eredetileg a pünkösdi fesztivállal egy időben szerettek volna megtartani, de a zsúfoltság, a programok torlódása miatt előrehozták egy héttel.

 • 20 éve alakult a kapuvári néptánciskola

  Csitei Gábor büszkén beszélt arról, hogy több olyan tapasztalt táncosuk van, aki öt-hat éves korában kezdte náluk a néptánctanulást és azóta is a felnőtt csapatot erősíti.

 • Biztonságos közlekedés Beled felújított útjain és a korszerű kerékpárutakon

  Ha elkészül valahol az úttest és kerékpárút, a helyzet is úgy kívánja, hogy a járdát is rendbe tegyék – nyilatkozta Major Jenő a Rábaközi Televíziónak.

 • Harmincadik jubileumához közeledik a Beledi Delta Testépítő Klub

  A Beledi Delta Testépítő Klub tagsága egyfajta íratlan szabályként fogalmazta meg, hogy már az elejétől fogva régi ismerősként fogadják a hozzájuk betérő sportolókat, legyen az teljesen kezdő vagy profi.

Hirdetés
DANUBIUS play