Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Nem hagyják elhalványulni az emlékeket

A farádi idősek napján szépen terített asztal és színes műsor várta a vendégeket. A fogadásukat a polgármesteri hivatal dolgozói, valamint az önkormányzati képviselők vállalták, és a vacsorára tálalt pincepörköltet is maguk készítették el. Minden érintettet meghívtak, hisz a legtöbben életkoruknál fogva megérdemelt pihenésüket töltik, s gondoltak azokra is, akik az átlagosnál többet tettek a közösségért. A beszélgetések során nagy kedvvel idézték vissza a múltat, mert az eltelt évtizedek alatt sok minden történt a faluban – mondta Szalai Zoltán.  A polgármester máskor is szívesen hallgatja a nyugdíjasok elbeszéléseit, mert néha olyan inspirációkat kap tőlük, amelyeket a település javára fordíthat.

A farádi idősek klubjában kb. nyolcvan ember fordul meg rendszeresen, ami jól mutatja a lakók összefogását. A nyugdíjasoknak szervezett programok pedig mindig nagyon népszerűek, mert az embereknek lehetőséget biztosít arra, hogy kizökkenjenek a hétköznapok szürkeségéből.
Beküldés dátuma: 2012. 10. 24.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Krisztus Urunknak áldott születésén: Advent Kapuváron

  Elérkezett a várakozás ünnepének első vasárnapja, amikor országszerte meggyújtják az első gyertyát az adventi koszorún.

 • Garta névemlékművet avattak a templom védőszentje, Szent Katalin búcsúnapján

  Idén hármas évfordulót ünnepelnek Kapuváron: 360 éve alapították Gartát, 100 esztendővel ezelőtt egyesült a két önálló község Kapuvár és Garta; ezenkívül 15 éve hozták létre a Gartáért Alapítványt, ezért a Garta névemlékmű átadására szintén jeles napon, mégpedig a gartai templom védőszentjének ünnepnapján került sor.

 • Idősek napja Beleden

  A türelem, a kitartás és a hit átsegíti az embereket a nehézségeken – mondta Major Jenő a beledi idősek napi rendezvényen.

 • Berg50 - jubileumi rendezvénysorozat Kapuváron

  Jó emlékezést, jó erőgyűjtést kívánt a kapuvári Berg iskola közösségének Hámori György polgármester abból az alkalomból, hogy 140 éve indult a szakmai képzés a városban, továbbá 50 éve adták át az intézmény épületét és 20 tanévvel ezelőtt vette fel az iskola mai nevét.

 • Egyházközségi bál Csornán

  Kézfogással és rövid köszöntővel üdvözölték egymást a Csornai Jézus Szíve Plébánia idei családi báljának résztvevői.

Hirdetés
DANUBIUS play