Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

Oktatási eszközökre fordítják az adventi vásár bevételét

– Mindenki végezzen lelkiismeret-vizsgálatot, lelki nagytakarítást – javasolta Csonkáné Bertha Judit, a II. Rákóczi Ferenc Római Katolikus Óvoda és Általános Iskola pedagógusa az intézményben rendezett adventi vásár alkalmával.

A diákok jókedvűen készültek az adventi vásárra. A gyerekek, a szülők, a nagyszülők és a pedagógusok közösen barkácsoltak, hogy együtt készülhessenek az ünnepre.
– A karácsony a szeretet, advent pedig a várakozás megszentelése. „Rokona” annak a gyönyörű gondolatnak, amely szerint meg kell tanulniuk vágyakozni az után, amely már a miénk. Átélni a várakozást és a remény örömét, boldogságát, a hívő ember számára ez határozza meg a négy hét ünnepi hangulatát – fogalmazott Csonkáné Bertha Judit. A testnevelő tanár hozzátette: – Adventhez szorosan hozzátartozik a külsőségekkel kísért lelki készület. Az összes előkészület, az ajándékok tömege azonban semmit sem ér, ha lelkünket nem készítjük fel az ünnepre. Kívánom, hogy vásárunkon mindenki találja meg azt a kis ajándékot, amellyel örömet tud szerezni családtagjainak, barátainak. A vásáron befolyt összeget oktatási eszközök beszerzésére fordítjuk.
A köszöntő után Fehér Lászlóné igazgató megnyitotta a katolikus intézmény ünnepi vásári forgatagát.

Beküldés dátuma: 2016. 12. 05.

Kapcsolódó hírek

További hírek

Hirdetés