Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

Olimpiai fáklyafutás Kónyban

Az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál fáklyája az elmúlt hetekben bejárta egész Magyarországot, s nemrég Kónyban népszerűsítette a kontinensünk ötven országából érkező, közel 2600 versenyző részvételével, tíz sportágban megrendezésre kerülő ötkarikás játékokat.

Jakab Petra, az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) szervezőbizottsága nevében köszöntötte a kónyiakat. Fussatok vele minél többen, érezzétek jól magatokat és várunk benneteket a július 23-i nyitóünnepségre, a győri ETO-stadionba. Az idegenforgalmi referens hivatalosan is átadta az EYOF-fáklyát a település polgármesterének.
– Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy megérkezett Kónyba az olimpiai láng, mely május 24-én érkezett Győrbe, és azt követően országos körútra indult. Kóny nem a győri járás része, de a szervezők úgy ítélték meg, hogy a megyeszékhely vonzáskörzetéhez tartozik, ezért számunkra is biztosították a lehetőséget, hogy fogadjuk az olimpiai lángot – fogalmazott Aller Imre, aki az ifjúsági olimpia sporttörténeti jelentőségét hangsúlyozta, hiszen hazánkban először kerül sor az ifjúsági ötkarikás játékok megrendezésére.
– Mi kónyiak gyakran járunk Győrben, és látjuk, hogy a város felkészült a fesztivál méltó megrendezésére – tette hozzá a polgármester, majd átadta a lángot a fáklyafutás helyi résztvevőienk

Beküldés dátuma: 2017. 07. 04.

Kapcsolódó hírek

További hírek

Hirdetés