Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Örömének Beled ünnepnapjain

Ágoston Regina első nyilvános fellépése az óvodáskorra tehető, amikor az egyik karácsonyi összejövetelen dalolt közönségének. A beledi egyetemista életében egyébként is kiemelt szerepe van az év végi ünnepkörnek, amikor családja körében hódolhat a zenének.

A Széchenyi István Egyetemen tanuló Ágoston Regina régóta próbálkozik az énekléssel, s legutóbb az adventi ünnepkörhöz köthető programon szólaltatta meg csodálatos hangját.
– Megtiszteltetés számomra, ha felkérnek egy-egy rendezvényen való szereplésre. A sok pozitív visszajelzés miatt nemcsak magamnak, hanem nagyobb közönség előtt is szeretek énekelni – mesélt hobbijáról a fiatal beledi hölgy, akinek nővére szintén muzikálisnak mondható, hisz hangszálain kívül a gitár húrjait is gyakorta megszólaltatja. Mivel a testvér a fővárosban él, a közös fellépésekre csak ritkán kerül sor. Regina szerint a beledben működő civil szervezetek jó alapot teremtenek a közösségi összejövetelekre, ezért ha teheti, ő is ellátogat a helyiek által szervezett programokra. Az évek során úgy tapasztalta, hogy egyre színvonalasabbak a rendezvények, melyek mind nagyobb népszerűségnek örvendenek a lakosság körében.
Ágoston Regina örömmel tesz eleget a felkéréseknek, így évente több alkalommal színesíti a város és a civil szervezetek által életre hívott találkozókat, fesztiválokat.

Beküldés dátuma: 2017. 01. 18.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Járdák, utak felújítása Beleden

  Major Jenő szerint egy-egy felújítás kapcsán ritkábban esik szó arról, hogy a munkálatok ideje alatt is biztosítani kell az intézmények zavartalan működését, ami plusz feladatot jelent az önkormányzatnak.

 • Hagyományőrző programok a beledi óvodában

  Tavasztündérek, pillangók és hercegnők lepték el a beledi óvoda folyosóját a farsangi időszakban, ezenkívül kommandósok és különböző mesehősök népesítették be a csoportszobákat.

 • Rekord a X. Kapuvári Böllérmáj és Gasztronómiai Fesztiválon

  Tíz év kemény munkája kellett ahhoz, hogy országos szinten is jegyezzék a Kapuvári Böllérmáj és Gasztronómiai Fesztivált – értékelte Hámori György polgármester a rangos eseményt, melyen 92 csapat 175 étele és 116 süteménye versengett a 15 szakácsból és 6 cukrászból álló zsűri előtt.

 • Pályázati pénzből újult meg a beledi óvoda és bölcsőde

  Major Jenő a tavalyi közmeghallgatáson hosszan sorolta az elmúlt esztendőben végrehajtott önerős fejlesztéseket.

 • Hónap műtárgya a Rábaközi Muzeális Kiállítóhelyen

  A Rábaközi Muzeális Kiállítóhely idei első műtárgyát 2024. február első vasárnapjáig tekinthették meg az érdeklődők, február 5-étől pedig már indul is a következő bemutató.

DANUBIUS play