Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hirdetés

Ovisok az iskolapadban

Piroska kaláccsal teli mózeskosara, a törpék bányászlámpája, a gonosz mostoha mérgezett almája, Hamupipőke lencsével töltött tálkája és szépséges topánkája, a kiskakas gyémánt félkrajcárja, és az ezekhez hasonló érdekes tárgyak találtak gazdára a csornai Széchenyi iskola által szervezett „Ovisok az iskolapadban” elnevezésű programon.

Televíziónk jelen volt a csornai Széchenyi iskola „Iskolába hívogató” programsorozatának legfőbb állomásain. Legutóbb a nagycsoportosok látogatását követtük nyomon a leendő első osztályokban. Kiss Gáborné, az iskolaotthonos osztály egyik tanítónője azzal a hírrel lepte meg a kicsiket, hogy nemrég meseszereplők járták körbe az iskolát, akik még az emeletre is felmentek. A látogatók annyira elbámészkodtak a sok látnivalótól, hogy nem figyeltek a zsebükben, táskájukban, kezük ügyében lévő dolgokra, így azok sorra elmaradoztak. A „talált tárgyak osztályába” csöppentek leendő elsősöknek az volt a dolga, hogy nevezzék meg az elvesztett tárgyak gazdáit.
Holper Péterné a szomszéd teremben várta a gyerekeket, ahol egy hasznos és kedves élő-lénnyel ismerkedtek meg a leendő elsősök. A katicabogarat ábrázoló puzzle-t a kis csapat hamar kirakta, így fény derült a titokzatos állatkára. Turiné Abonyi Gabriella a mesék birodalmába kalandozott  az óvodásokkal, akik frappáns válaszokat adtak a célirányos kérdésekre, s megnevezték a meseszereplőket.

© MOLNÁR TV. KFT.

Beküldés dátuma: 2014. 03. 25.

Kapcsolódó hírek

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

További hírek

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

 • Felhőtlen gyermeknapi szórakozás Beleden

  – Nagyon jó érzés volt, amikor az intézmény előtti terület megtelt emberekkel, gyerekekkel, akik vidáman szórakoztak – mondta Rácz Árpádné Beledi Egyesített Szociális Központ idei gyermeknapjáról, amit eredetileg a pünkösdi fesztivállal egy időben szerettek volna megtartani, de a zsúfoltság, a programok torlódása miatt előrehozták egy héttel.

 • 20 éve alakult a kapuvári néptánciskola

  Csitei Gábor büszkén beszélt arról, hogy több olyan tapasztalt táncosuk van, aki öt-hat éves korában kezdte náluk a néptánctanulást és azóta is a felnőtt csapatot erősíti.

 • Biztonságos közlekedés Beled felújított útjain és a korszerű kerékpárutakon

  Ha elkészül valahol az úttest és kerékpárút, a helyzet is úgy kívánja, hogy a járdát is rendbe tegyék – nyilatkozta Major Jenő a Rábaközi Televíziónak.

 • Harmincadik jubileumához közeledik a Beledi Delta Testépítő Klub

  A Beledi Delta Testépítő Klub tagsága egyfajta íratlan szabályként fogalmazta meg, hogy már az elejétől fogva régi ismerősként fogadják a hozzájuk betérő sportolókat, legyen az teljesen kezdő vagy profi.

Hirdetés
DANUBIUS play