Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Polgármesterek húsvéti felhívása

Országgyűlési választások évében vagyunk. A választások tétje legalább akkora, mint korábban. Az is lehet, hogy még nagyobb a tét, hiszen az Európát fenyegető biztonsági, gazdasági, társadalmi kihívások minket, magyarokat is érintenek, elbizonytalaníthatnak. A bizonytalanság pedig feszültséget szül. Márpedig ott, ahol bizonytalanság és feszültség van, könnyen felütheti a fejét a gyűlölködés is.

Szerencsére térségünket, a Rábaköz és a Sokoróalja településeit közös erőfeszítéseink nyomán mindeddig elkerülte a személyeskedő, hazugságok terjesztésén nyugvó, mások becsületébe gázoló kampány.

A közelgő húsvéti ünnepekre tekintettel is őszintén bízunk abban, hogy a békesség, a remény, egymás kölcsönös tisztelete és megbecsülése fogja jellemezni a választásig hátralévő időszakot is. Szívből reméljük, hogy az itt élő családok, a felnövekvő nemzedékek, az idősek érdekében a választáson induló jelöltek kiemelt értéknek tekintik közös otthonunk nyugalmának és gyarapodásának fenntartását.
Ennek érdekében felszólítjuk térségünk jelöltjeit, hogy személyes példát mutatva tegyenek meg mindent ezért.

A Rábaköz és a Sokoróalja a biztonságos fejlődés útján szeretne maradni. Legyen a választás az, aminek lennie kell: a programok, az eredmények, térségünk boldogulásáért tett személyes erőfeszítések békés versengése.

Dr. Bónáné Dr. Németh Katalin, Csorna Város polgármestere, Hámori György, Kapuvár Város polgármestere, és az alábbi települések vezetői:
Acsalag, Agyagosszergény, Árpás, Babót, Bágyogszovát, Barbacs, Beled, Bezi, Bodonhely, Bogyoszló, Bősárkány, Cirák, Csáfordjánosfa, Csapod, Csikvánd, Dénesfa, Dör, Edve, Egyed, Enese, Farád, Fehértó, Fertőendréd, Gyarmat, Gyóró, Győrsövényház, Győrszemere, Himod, Hövej, Ikrény, Jobaháza, Kisbabot, Kisfalud, Kóny, Koroncó, Maglóca, Magyarkeresztúr, Markotabödöge, Mérges, Mihályi, Mórichida, Osli, Páli, Pásztori, Potyond, Pusztacsalád, Rábacsanak, Rábacsécsény, Rábakecöl, Rábapatona, Rábapordány, Rábasebes, Rábaszentandrás, Rábaszentmihály, Rábaszentmiklós, Rábatamási, Répceszemere, Sobor, Sopronnémeti, Szany, Szárföld, Szil, Szilsárkány, Tárnokréti, Tét, Vadosfa, Vág, Vásárosfalu,
Veszkény, Vitnyéd, Zsebeháza

Beküldés dátuma: 2018. 03. 25.

További hírek

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

 • Felhőtlen gyermeknapi szórakozás Beleden

  – Nagyon jó érzés volt, amikor az intézmény előtti terület megtelt emberekkel, gyerekekkel, akik vidáman szórakoztak – mondta Rácz Árpádné Beledi Egyesített Szociális Központ idei gyermeknapjáról, amit eredetileg a pünkösdi fesztivállal egy időben szerettek volna megtartani, de a zsúfoltság, a programok torlódása miatt előrehozták egy héttel.

 • 20 éve alakult a kapuvári néptánciskola

  Csitei Gábor büszkén beszélt arról, hogy több olyan tapasztalt táncosuk van, aki öt-hat éves korában kezdte náluk a néptánctanulást és azóta is a felnőtt csapatot erősíti.

 • Biztonságos közlekedés Beled felújított útjain és a korszerű kerékpárutakon

  Ha elkészül valahol az úttest és kerékpárút, a helyzet is úgy kívánja, hogy a járdát is rendbe tegyék – nyilatkozta Major Jenő a Rábaközi Televíziónak.

 • Harmincadik jubileumához közeledik a Beledi Delta Testépítő Klub

  A Beledi Delta Testépítő Klub tagsága egyfajta íratlan szabályként fogalmazta meg, hogy már az elejétől fogva régi ismerősként fogadják a hozzájuk betérő sportolókat, legyen az teljesen kezdő vagy profi.

Hirdetés
DANUBIUS play