Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Rázd meg Baby!

Bokányi Zsolt és dobos barátja korábban a Sárga Taxi zenekarban muzsikáltak, majd miután elfáradt a csapat, az énekes Boka és  a Klikk néven új formációt hozott létre két évvel ezelőtt. Az autentikus rock ’n’ rollt megszólaltató társaság a stílushoz lehető legközelebb álló módon adja vissza az 1950-es évek hangulatát. – 2013-ban, a mai technikai felszerelésekkel azért meg vannak ennek a nehézségei, és bármennyire kiküszöbölnénk, a modern hangzás belefolyik a mi zenékbe is. Amennyire csak lehet, kompromisszum mentesen rock ’n’ roll zenét játszunk – mutatta be zenekarát az alapító.
Csorba Péter áll a dobok mögött, Menyhárt Mihály basszusgitározik, Tóth László István szintén a húrokat pengeti, Bokányi Zsolt pedig az énekről gondoskodik. A zenekar első CD-lemeze Rázd meg Baby címadó dallal kb. fél éve jelent meg. A csapat „első gyermekét” szívügyének tekinti, ezért a tizenegy saját szerzeménybe beleadtak apait-anyait. Bokányi Zsolt szerint aki belehallgat, nem fog csalódni. A Boka és a Klikk számára a nyár a fesztiválok jegyében zajlik, a stúdióban pedig lázasan készülnek a második albumra, mellyel év végén szeretnének előállni.
Beküldés dátuma: 2013. 07. 17.

Kapcsolódó hírek

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

További hírek

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

 • Felhőtlen gyermeknapi szórakozás Beleden

  – Nagyon jó érzés volt, amikor az intézmény előtti terület megtelt emberekkel, gyerekekkel, akik vidáman szórakoztak – mondta Rácz Árpádné Beledi Egyesített Szociális Központ idei gyermeknapjáról, amit eredetileg a pünkösdi fesztivállal egy időben szerettek volna megtartani, de a zsúfoltság, a programok torlódása miatt előrehozták egy héttel.

 • 20 éve alakult a kapuvári néptánciskola

  Csitei Gábor büszkén beszélt arról, hogy több olyan tapasztalt táncosuk van, aki öt-hat éves korában kezdte náluk a néptánctanulást és azóta is a felnőtt csapatot erősíti.

 • Biztonságos közlekedés Beled felújított útjain és a korszerű kerékpárutakon

  Ha elkészül valahol az úttest és kerékpárút, a helyzet is úgy kívánja, hogy a járdát is rendbe tegyék – nyilatkozta Major Jenő a Rábaközi Televíziónak.

 • Harmincadik jubileumához közeledik a Beledi Delta Testépítő Klub

  A Beledi Delta Testépítő Klub tagsága egyfajta íratlan szabályként fogalmazta meg, hogy már az elejétől fogva régi ismerősként fogadják a hozzájuk betérő sportolókat, legyen az teljesen kezdő vagy profi.

Hirdetés
DANUBIUS play