Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

Stereo 2.0

Alig több mint egy éve Leo fejéből pattant ki az együttes megalapításának ötlete, de zenésztársával már korábbról ismerték egymást. - Megkerestem őt, hogy mit szólna hozzá, majd összeálltunk és saját erőből elindítottuk a dolgot - nyilatkozta Leo, aki folyamatosan figyeli a külföldi trendeket, épp ezért szerinte jó választás az általuk űzött zenei vonal.
Gábor úgy gondolja, valamilyen szempontból muszáj illeszkedni a nemzetközi irányzatokhoz, de ők azért választották az elektro-pop műfaját, mert ehhez éreznek kedvet. A tempósabb, bulisabb nótákat részesítik előnyben, és a partikon is az ilyen zenék dominálnak  - jegyezte meg Gábor.
A harmadik videoklip (melynek angol nyelvű változatát is tervezik)  után idén ősszel elkészül a csapat első nagylemeze, melyen az elmúlt év termése lesz hallható. Leotól megtudtuk, hogy  dalaikat nem slágereknek szánják, hanem egyszerűen csak ötletelnek. Mindent maguk állítanak össze: Gabi írja a szöveget, társa pedig a zenét. A táncolható dalok leginkább a nőkről szólnak, és a vidám, mozgalmas ritmusok mellett talán csak két lassú szám szerepel. A fiúk magánéletüket féltve őrzi, ezért a gyengébbik nem iránti rajongásukon túl többet nem voltak hajlandóak elárulni.
Beküldés dátuma: 2010. 10. 20.

Kapcsolódó hírek

További hírek

Hirdetés