Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Strandolás közben is lehet informálódni

Az Európai Unió magyarországi tájékoztató irodái  nyáron a strandokon is nyitva állnak az érdeklődők előtt az ország huszonhét helyszínén. Szakítva a merev hivatali szabályokkal, egy-egy vízparti kavicsdarabbal rögzítették az uniós kiadványokat, nehogy felkapja őket a szél. A katalógusokat és brossúrákat napszemüveges, fürdőruhás lányok, fiúk nézegették. Akiknek az írások egy idő után túl száraznak tűntek, megmártóztak a helyi strand medencéiben. A kapuvári Flóra termálfürdő területére második alkalommal települtek ki a hazai szakértők, hogy közelebb vigyék az emberekhez az általuk kínált szolgáltatásokat. A “Csobbanj Európával”címmel meghirdetett akció során az uniót népszerűsítik, valamint a lezárult magyar elnökség eredményeiről számolnak be a strandolóknak – mondta dr. Lakatosné dr. Novák Éva. Az látogatókat főleg a gyermekeknek szóló kiadványok, valamint a munkavállalással és utazással kapcsolatos információk érdekelték. Amíg a szülők tájékozódtak,  az apróságokat ingyenes ugrálóvárral, csocsóval, asztali játékokkal szórakoztatták. A Europe Direct Hálózat győri információs pontjának irodavezetője felhívta a tévénézők figyelmét új kiadványaikra, melyek többek között az unió felépítéséről tudósítanak. A Fedezzük fel Európát elnevezésű segédanyag a gyerekeknek mutatja be a közösség létrejöttének körülményeit, és az azóta elért vívmányokat. A csatlakozott tagországokról szóló információkat képes formában tárja a prospektust lapozgatók elé.
Beküldés dátuma: -0001. 11. 30.

Kapcsolódó hírek

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

További hírek

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

 • Felhőtlen gyermeknapi szórakozás Beleden

  – Nagyon jó érzés volt, amikor az intézmény előtti terület megtelt emberekkel, gyerekekkel, akik vidáman szórakoztak – mondta Rácz Árpádné Beledi Egyesített Szociális Központ idei gyermeknapjáról, amit eredetileg a pünkösdi fesztivállal egy időben szerettek volna megtartani, de a zsúfoltság, a programok torlódása miatt előrehozták egy héttel.

 • 20 éve alakult a kapuvári néptánciskola

  Csitei Gábor büszkén beszélt arról, hogy több olyan tapasztalt táncosuk van, aki öt-hat éves korában kezdte náluk a néptánctanulást és azóta is a felnőtt csapatot erősíti.

 • Biztonságos közlekedés Beled felújított útjain és a korszerű kerékpárutakon

  Ha elkészül valahol az úttest és kerékpárút, a helyzet is úgy kívánja, hogy a járdát is rendbe tegyék – nyilatkozta Major Jenő a Rábaközi Televíziónak.

 • Harmincadik jubileumához közeledik a Beledi Delta Testépítő Klub

  A Beledi Delta Testépítő Klub tagsága egyfajta íratlan szabályként fogalmazta meg, hogy már az elejétől fogva régi ismerősként fogadják a hozzájuk betérő sportolókat, legyen az teljesen kezdő vagy profi.

Hirdetés
DANUBIUS play