Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Szépség és egészség kívül, belül

Gaál Andrásné, a Rábatamási Nők Egyesületének elnöke gyakran hallja ismerőseitől: Nincs semmi bajom, miért mennék orvoshoz? A hölgy úgy tapasztalta, hogy jobban rá lehet venni az embereket a szűréseken való megjelenésre. - Aki eljön, előbb észreveszi a bajt - fogalmazott Gaál Andrásné -, és talán nemcsak az időseket, de a fiatalokat is meg tudjuk mozgatni a faluban. Az elnök rámutatott: a nyugdíjasok úgyis gyakrabban mennek orvoshoz,  tehát az egyesület elsődleges célcsoportja épphogy nem a korosabb lakók közül való, hanem  azt érzik igazi kihívásnak, ha az ifjabb nemzedéket tudják rávenni a tudatos életmódra.
Rábatamásiban jó kezdeményezésnek tartották a Csornai Nőegylet évente megtartott rendezvényét, ezért az ő sikerüktől felbuzdulva, idén már a harmadik egészségnapot tartották a községben. Ami működik a városban, arra miért ne lenne igény a kisebb településeken - hangzott az érvelés. És igazuk is van! Tavaly nagy érdeklődésre tartott számot az allergiateszt. Az idei évben ezt nem illesztették be a mérések közé, viszont sokakat érdekelt a látásvizsgálat. A szervező más család nevében nem tudott nyilatkozni, de saját famíliáján belül jó fogadtatása volt az egészségnapon tálalt ételeknek. A férj meglepetten tapasztalta, hogy nemcsak a pörkölt ehető, hanem a zöldségekből készült ennivaló is. A szervezet erőnlétének megőrzéséhez a külcsín is hozzátartozik. Ma már nem számít hiúnak, ha valaki ellátogat a kozmetikushoz, és az erősebbik nem közül is egyre többen igénybe veszik a szépészeti szolgáltatásokat.
Beküldés dátuma: 2010. 10. 13.

Kapcsolódó hírek

 • Járdák, utak felújítása Beleden

  Major Jenő szerint egy-egy felújítás kapcsán ritkábban esik szó arról, hogy a munkálatok ideje alatt is biztosítani kell az intézmények zavartalan működését, ami plusz feladatot jelent az önkormányzatnak.

További hírek

 • Járdák, utak felújítása Beleden

  Major Jenő szerint egy-egy felújítás kapcsán ritkábban esik szó arról, hogy a munkálatok ideje alatt is biztosítani kell az intézmények zavartalan működését, ami plusz feladatot jelent az önkormányzatnak.

 • Hagyományőrző programok a beledi óvodában

  Tavasztündérek, pillangók és hercegnők lepték el a beledi óvoda folyosóját a farsangi időszakban, ezenkívül kommandósok és különböző mesehősök népesítették be a csoportszobákat.

 • Rekord a X. Kapuvári Böllérmáj és Gasztronómiai Fesztiválon

  Tíz év kemény munkája kellett ahhoz, hogy országos szinten is jegyezzék a Kapuvári Böllérmáj és Gasztronómiai Fesztivált – értékelte Hámori György polgármester a rangos eseményt, melyen 92 csapat 175 étele és 116 süteménye versengett a 15 szakácsból és 6 cukrászból álló zsűri előtt.

 • Pályázati pénzből újult meg a beledi óvoda és bölcsőde

  Major Jenő a tavalyi közmeghallgatáson hosszan sorolta az elmúlt esztendőben végrehajtott önerős fejlesztéseket.

 • Hónap műtárgya a Rábaközi Muzeális Kiállítóhelyen

  A Rábaközi Muzeális Kiállítóhely idei első műtárgyát 2024. február első vasárnapjáig tekinthették meg az érdeklődők, február 5-étől pedig már indul is a következő bemutató.

DANUBIUS play