Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Színes programok a csornai majálison

A város Ifjúsági, sport és kulturális bizottsága a tavaszi programok közül tavaly főleg a gyermeknapra fókuszált, idén viszont úgy döntöttek, hogy nagyobb majálist szeretnének. Mivel a premontrei parkban megkezdődtek a felújítási munkálatok, más helyszín után kellett nézniük.

– A 2014 előtti általános csornai közvélemény szerint a városban nem történt semmi – utalt arra Antal Krisztián, hogy  hiányolták az emberek a szabadidős programokat. A mostani városvezetés ezért kiemelt feladatának tekintette a rendezvények szervezését. – Ezért találtuk ki, hogy legyen minden évben városnap, melyen kicsik és nagyok egyaránt jól érzik magukat.  A városnapok nagyon jól sikerültek, idén már ötödik alkalommal fogjuk megszervezni. Ezenkívül kisebb rendezvényekkel is megpróbáljuk kicsábítani az embereket a szabadba. Ilyen a nemrég megtartott húsvéti állatsimogató, mely idén palacsintasütéssel is kiegészült – mondta az Ifjúsági, sport és kulturális bizottság elnöke. Hozzátette: Május elseje a legalkalmasabb arra, hogy a tavasz folyamán is legyen még egy, a város rangjához illő jelentősebb program. A felnőttek és a gyermekek kedvükre válogathattak a művelődési központ környékén tartott programok közül. A Zumba Fitness után a színpadra lépett a Neoton Party Band, majd a Starlight Dance adta elő műsorát. A kisebbeket a Garagulya Gólyalábas Komédiás Kompánia szórakoztatta, ezenkívül különleges játékokat próbálhattak ki a gyerekek. Sokaknak felkeltette az érdeklődését a „giga bike” trükkös bringa, valamint az extrém hinta. Az utcabál közönsége a Hello Kids Partyzenekart hallgathatta meg, este pedig Völgyesi Gabi és Kovacsics Ádám adta elő a Unique ismert dalait.

Beküldés dátuma: 2019. 05. 07.

Kapcsolódó hírek

 • Miről döntöttek a képviselők a februári ülésen?

  A csornai képviselő-testület legutóbbi ülésén kilenc napirendi pontot tárgyalt A Rábaközi Televízió kérésére Antal Krisztián önkormányzati képviselő rövid, de lényegretörő magyarázatot fűzött az egyes témakörökhöz.

További hírek

 • Trianoni megemlékezés Csornán

  A Csornai Korona Polgári Együttműködési Egyesület, a Vitézi Rend és Csorna Város Önkormányzata megemlékezést tartott a Soproni úti Trianoni emlékműnél.

 • A Csukásban végzett fiatalok keresettek a munkaerőpiacon

  A csornai Csukás végzős tanulóinak nem kell azon aggódniuk, hogy hol fognak elhelyezkedni, mert mire befejezik az iskolát, már mindenkinek van munkahelye, sőt a cégek és vállalkozások folyamatosan keresik a jól képzett, kezdő szakembereket.

 • Felhőtlen gyermeknapi szórakozás Beleden

  – Nagyon jó érzés volt, amikor az intézmény előtti terület megtelt emberekkel, gyerekekkel, akik vidáman szórakoztak – mondta Rácz Árpádné Beledi Egyesített Szociális Központ idei gyermeknapjáról, amit eredetileg a pünkösdi fesztivállal egy időben szerettek volna megtartani, de a zsúfoltság, a programok torlódása miatt előrehozták egy héttel.

 • 20 éve alakult a kapuvári néptánciskola

  Csitei Gábor büszkén beszélt arról, hogy több olyan tapasztalt táncosuk van, aki öt-hat éves korában kezdte náluk a néptánctanulást és azóta is a felnőtt csapatot erősíti.

 • Biztonságos közlekedés Beled felújított útjain és a korszerű kerékpárutakon

  Ha elkészül valahol az úttest és kerékpárút, a helyzet is úgy kívánja, hogy a járdát is rendbe tegyék – nyilatkozta Major Jenő a Rábaközi Televíziónak.

Hirdetés
DANUBIUS play