Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

Színt vallott Beled független polgármestere

Beledben éles volt a polgármesterjelöltek választási küzdelme, ezért minden megnyilvánulás vagy róluk szóló híradás érzékenyen érintette az indulók esélyeit. Major Jenőt az egyik online felület kördiagramos ábrázolásán – szándékosan vagy véletlenül –, de vörös színnel jelölték.

2014. október 20-án vette át hivatalát Major Jenő, Beled új polgármestere. A városvezetőnek önhibáján kívül akadt gondja a médiával, már a választások idején. Nemtetszésének nyíltan hangot adott, mert tévesen állították be az MSZP jelöltjének. Csak gondolja, hogy esetleg a párt a két induló polgármesterjelölt közül inkább őt támogatta volna, de sosem tárgyalt velük, ezért nem is volt a jelöltjük. Major Jenő meglepetten vette tudomásul, hogy a megyei napilap médiaportálja Csorna és Kapuvár jelöltjeit következetesen mutatta be, míg Beleddel kapcsolatban nem voltak ennyire precízek: A Fidesz-KDNP színeiben indult vetélytársa eredményeit kékkel, az övét pedig vörös színnel ábrázolták.
– Mióta az eszemet tudom, független vagyok – mondta a beledi polgármester, aki nem jobb- és baloldalban gondolkodik, viszont születése óta keresztény elveket vall. Családja, valamint felesége rokonai is aktív vallásgyakorlók, ezért tévesen hintették el róla, hogy valamelyik párthoz tartozik. Major Jenő sajnálja, hogy a média szenzációhajhászása odáig vezetett, hogy nyilvánosan kell tisztáznia hovatartozását. Továbbra sem kérdés, hogy Beledért fog dolgozni, amit a képviselőkkel folytatott négyszemközti beszélgetésben már megvilágított.
– Nem itt lennék hat képviselői ciklusom után (a hetedikben polgármesterként), ha nem a településért dolgoztam volna. Szerencsére a választóknak ezt nem kell megmagyarázni, mert világosan látják – tette hozzá a beledi városvezető, aki reméli, hogy végérvényesen tisztázta a személye körül kialakult hangulatkeltést.

Beküldés dátuma: 2014. 10. 21.

Kapcsolódó hírek

További hírek

Hirdetés