Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!
Hirdetés

Talán még az unokák is használhatják a legújabb enesei játszóteret

Az idén beérkezett öt pályázat közül egy északi, illetve egy déli régió elképzelését támogatta a társaság, mindkettőjüknek egy-egy millió forint támogatást nyújtva. A területet az enesei önkormányzat biztosította, ezenkívül 200 ezer forinttal járult hozzá a közösségi tér kialakításához - fogalmazott Nagy Lajos. Az alpolgármester az ünnepek méltóságáról és jelentőségéről beszélt. Megjegyezte: ha a nehéz időkben is képesek tenni az emberek sorsuk jobbra fordításáért, akkor bizonyára rájöttek, hogy az összefogás az, ami boldogít. Ilyen együttműködés eredménye a szép, új enesei játszótér.
Fáth Péter, a zrt.stratégiai és kommunikációs főosztályvezetője kifejtette: annyira elnyerte a tetszésüket munkatársuk, Királyné Adamicza Bernadett pályázata, hogy az övét választották. Döntésüket azóta sem bánják, mert a helyszínen is meggyőződtek róla, hogy érdemes volt játszóteret építtetni Enesén.
Királyné Adamicza Bernadett  mint a gázszolgáltató holding kollégája figyelt fel a “Környezetünkért”elnevezésű akcióra. Családjával 2003 óta él a községben, ahol gyakorta sétálgatnak három és fél éves kislányával. Néha bizony hiányolták a játszóteret, és az olyan közösségi helyet, ahol beszélgethettek volna a kortársakkal és a többi szülővel, ezért a gyermekkel együtt ötlötték ki, hogy pályázni fognak. Az eredmény önmagáért beszél: mászó állvány csúszdával, kétszemélyes libikóka, mókuskerék, két rugós játék és kétüléses hinta, valamint óvodai labdadobáló várja Enese kisebb lakóit.
Beküldés dátuma: 2010. 12. 01.

Kapcsolódó hírek

További hírek

Hirdetés